Tuesday, May 8, 2012

Vibrance Kegel Device – Sebulan Setelah Menggunakannya


Hi Korang,

Kan hari tu aku ada citer yang aku review alat senaman wanita Vibrance Kegel Device ni kan. Alah meh klik kat sini. Hah yang tu lah. 1 hari lepas tu aku pun cuba.


Memula tu takut gak, yelah sesuatu yang aku rasa tak penah orang pompuan lain buat untuk bersenam kan. Cuba gak lah. Sakit oo sebab ape ? Sebab terlupa letak lubricant. Ishk mengong betul lah. So letak sket cuba sekali lagi. 



First time masuk tu haruslah sakit kan dengan bunyi buzzer yang bising sket tu kan kemudian kurang sakitnya dan dah mula selesa. Sekejap je guna alat Vibrance Kegel Device ni 5 minit je ok dah.


Ada 3 tahap untuk gunakan alat Vibrance Kegel Device ni. Kenalah ikut turutan satu per satu bukan main langgar je tau sebab setiap tahap ada fungsi yang tersendiri.


Minggu pertama
Still tahap normal dan bertukar ke tahap 1. Pasang alat tambahan tu kan. Cuba lagi slow2. Rileks dan bersenam cam biasa.


Minggu Ketiga
Ermm baru tukar ke tahap 2 coz baru je selesa dengan tahap 1. Bila tahap 2 rasa sakit sket. Tak sampai 3 minit aku dah stop dah tak larat nak sampai 5 minit pun. Tak per lah janji exercise kan.


Now
Still lagi dengan tahap 2. Memang dah selesa but tunggu lah dulu ke tahap 3. Still terbayang2 sakit tahap 2 kan. Kena rileks, slow and steady


Apa aku rasa?

  1. Rasa nak terkucil tu tak de lah teruk cam dulu, now dah boleh control dah.
  2. Bahagian bawah perut dah rasa cam kurang sket lemak yelah otot2 kat situ bersenam kan. Tak nampak lah beso sangat dah bahagian tuh.
  3. Walaupun belum ada tanda2 nak pregnant but Mr Big senyum je nowdays.
  4. Tak nampaklah badan susut but bila timbang jarum tu tunjuk ada mengurang sket



So rasanya aku akan keep on going guna Vibrance Kegel Device ni. Yelah nak bersenam jogging tu memang malas kan. So bersenam je dengan Kegel Device ni dalam bilik. Bukan kata luar je sihat yang dalam pun sihat gak tau.


Korang yang mana sibuk nak jaga luar dalam badan ni baik dapatkan Vibrance Kegel Device ni. Walaupun harganya RM498.00 satu set tapi kebaikannya memang tak ternilai lah. Meh klik kat Mybioinfinity untuk details ek.


Update!
Berita terkini, korang boleh dapatkan Vibrance Kegel Device ni jugak kat SHINS outlets dan di hospital-hospital besar. 


Nak tau lebih lanjut lagi meh call Customer Care Line 1700 - 81 - 0321 ye.


Rapat selalu dengan Vibrance Kegel Device, hari senang suami pun sayang

CLP notes : Untung oo sape pakai alat nie..hehehehheh

10 comments:

akuzle ayu said...

Wahai! Masih rasa taboo tgk alat neh tp ada efek positif oklah

ArsheedA said...

sis!!! nak beli kat mana ni? nk kena beli online ke?

CikLily Putih said...

@akuzle
ko pun tgh cuba ke.. cuba slow2 ek

CikLily Putih said...

@arsheda
klik kat bioinfinity tu punya website, nanti diorg bagitau camne

KiD said...

nampak macam bagus.. leh beli untuk isteri..

eray said...

pergh dah 2 org review pasal mende nie, nak try tapi cam nervous.

hazman aka species1980 said...

yang penting ianya dapat kasi MR BIG TERSENYUM RIANG.... ngeh3x....

Nurul Akmal said...

WAh suka jer bace.. Hehehehe

Sharidawati Shahrudin said...

menarik tapi takut pun ada. hampeh la sha ni kan? hehehehe

www.anukuat.com said...

nak belikan isteri, tapi takut dia pulak tak nak pakai...ada sesapa yg mula2 takut nak pakai lepas tu rasa ok?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails