Saturday, May 26, 2012

SUPER GT 2012 : Ada Wild Card Entry Untuk Team Malaysia Dan Hadiah Istimewa Untuk Pengunjung

Hi Korang,


Seperti yang korang dah tau bahawa 9 dan 10 Jun 2012 akan menjadi tarikh acara Motorsport Terbesar di Malaysia: SUPER GT 2012 Pusingan 3 Malaysia, Grand Touring Race TERPANTAS di dunia, dan di luar Jepun.

Baca entry aku yang terdahulu ye, klik sini.
Tahun ini, JPM Motorsport sedang berusaha untuk mewujudkan ICHIBAN! event yang bukan sahaja menyeronokkan, menarik, dan yang tidak dapat dilupakan, tetapi yang mengembalikan nilai maksimum bagi wang peminat. Terdapat dua hari sepenuhnya dipenuhi dengan aktiviti, persembahan, bazar, pertandingan, pertunjukan kereta, dan banyak, banyak lebih, jadi tidak bimbang - dalam SUPER GT 2012 Pusingan 3 Malaysia, perkataan 'Saya bosan' tidak akan wujud ye bila kat sini nanti!


Bukan itu sahaja, tetapi mungkin ada satu kejutan besar di kedai di landasan yang tahun ini! Akan ada Wild Card yang akan ke dalam grid SUPER GT! Satu pasukan Malaysia (Malaysia Pemandu, Jurutera Malaysia dan Krew Malaysia) akan masuk sebagai wild card, yang akan menjadi MT900m Mosler! 


Tahun ini, ia akan dipandu oleh Pemandu Top Malaysia, Fairuz Fauzy dan Alex Yoong yang bekerjasama dan mencapai musim indah di A1 GP telah kembali sekali lagi untuk membuat Malaysia bangga dengan bersaing dengan Pemandu GT yang terbaik di dunia ini Siri SUPER GT berdaya saing. Sebagai rakyat Malaysia, ia akan menjadi sokongan yang kuat moral kepada Pasukan jika kita semua hanya boleh muncul dan bersorak untuk pasukan. Untuk maklumat lanjut, boleh check it out www.supergt.com.my 

Selain dari bersorak untuk team kita, para penonton berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah yang hadiahnya cukup-cukup menarik. Salah seorang yang telah menang di majlis pelancaran Super GT ini ialah Muhammad Fikri membeli 4 Tiket Grandstand di Tropicana City Mall pada bulan Mac, dan dia membawa pulang satu jenama baru Samsung 32 "LCD TV! Bukan itu sahaja, dia menerima diskaun 20% untuk tiket berikutnya bahawa dia membeli!

Jangan risau walaupun, kerana terdapat banyak lagi hadiah untuk dimenangi - 33 lebih lebih tepat! Terdapat 4 lagi 43 "Samsung Plasma TV, 4 50" Panasonic Plasma TV, 4 32 "LCD Panasonic, 9 FUJIFILM Segera kamera, 2 7Powershot kamera Canon, 2 Olympus kamera mirrorless, 2 Olympus kamera, 2 Samsung Galaxy SII telefon, 2 Nikon D5100 DSLR kamera, dan 1 Canon 12Powershot kamera! Nilai untuk wang? Tentu!


Tahun ini, Kesemua jumlah hadiah yang besar kepada lebih daripada RM40, 000, dan anda hanya boleh menjadi yang bertuah seterusnya pemenang! 


Cepat dan membeli tiket anda sekarang di roadshow akhir di Auto City di Juru, Pulau Pinang dari 25 hingga 27 Mei, atau anda boleh mendapatkan tiket dari www.supergt.com.my dan www.ticketcharge.com.my!No comments :