Friday, May 11, 2012

Kami Semua Digigit Pacat

Hi Korang,

2 hari blog bersawang lah. Nie gara-gara bercuti dengan Nuffnang bloggers lagi di Awana Genting Highland plak. Dah rasa maca duta Genting plak aku ni kan.

Wei bukan aku sorang lah ada ramai bloggers yang lelain. Yang baru 1st time jumpa but dah macam berpuluh tahun kenal. Best kan.


Nie lah diorg nie.

But yang best tu, ktorg semua merasa di gigit pacat hehehheheh geli lah.. Tak kira kecik, beso, tua, muda semuanya merasa. Kira memang kenyang lah pacat2 tu semua kan. 


Semuanya gara-gara berjungle tracking 3.8km tau dan jangan tak caya aku berjaya abiskan dengan seluar koyak, kasut basah dan lebih 10 ekor pacat masuk dalam kasut dan stoking yang aku tak sedar langsung.

Ishkk geli betul..

Update? nanti ek.. kaki aku ni rasa cam nak tercabut dibuatnya lah




12 comments:

putra87­™ said...

ok. pacat tak isap darah saya. sy masih suci lagi :P

KiD said...

habis laaaa kurang darah daahh.. hehehehee

ayi said...

gemoknye pacatttt

ProfHariz said...

Dah lama tak kena gigit pacat :P

Fazrol said...

Tue dia.. terbaik...
semua genting buat pakat join..
macam tak kerja jaa... he eh he..

Nigina said...

ya allah kalau aku melompat lompat... aku sekali pernah kena ... huhuhu tak sanggup... aku dulu terjerit jerit dalam bilik air... huhuhuhu... nasib baik member aku tolong ... eiiii geli... kalau aku 10 ekor sure dah pengsan hahahhahahah

Mooniqueen said...

Gelinya....tak suka benda geli2...

Mira Cikcit said...

Jangan lupa pacat yg kak liliy tinggal dalm lif tu.. hehe

hazman aka species1980 said...

perghh... jauh gak tue... confirm abis peluh satu badan kann....

Nurul Akmal said...

Eeeeiii kak.. dah gemuk dah pacat tu hisap darah..

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

hahaha.. pacat yang lawak..

Restaurants in India said...

Thanks for providing this fantastic content.It have fantastic information.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails