Friday, May 11, 2012

Jom VOTE Untuk Blogger Kaki Makan


Hi Korang,
Aku nak citer kat korang pasal blogger nie. 
Ko pernah makan oblong 3 bijik sorang-sorang?
Ko pernah makan satay 30 cucuk sorang-sorang?
Ko pernah makan murtabak 10 bijik sorang-sorang?
Kalau tak pernah, ko boleh hayati pengalaman brader yang giler makan. Hari-hari update mesti ada pasal makan. Makan lak bukan calang-calang kuantiti..kihkih.. Jom terjah FOOD BLOGGER ini @ hazmanfadzil.com !
Dah go thru blog brader kaki makan ni kan?
Aku pasti, mesti ramai yang cakap, “Biar betul mamat ni!“…
dah agak dah..~ kihkih..
Jadi, dengan skill makan dan mempunyai tank bersaiz besar, selayaknya dia tercalon dalam kategori FAVE MAKAN-MAKAN EXPERT.
*clap clap clap~
Dan..untuk memastikan brader ni mampu menjulang award ni, mehlah kita sama-sama VOTE untuk dia!
Camner nak VOTE?
Senang ajo..klik ke link ni >> VOTE HAZMANFADZIL.COM.
Kendian, tekan VOTE selepas login Facebook atau Twitter.
Hari-hari boleh VOTE..
VOTE SAMPAI LEBAM OKKEY!
** kalau dah vote untuk dia, meh le link ni lak >> VOTE JMR23.COM..tapi dalam kategori Tourism Travel Blog okkey..:-)
CLP notes : Wokeh.. aku vote untuk diorg nie.. kengkawan mesti kene tolong kan..


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails