Saturday, May 12, 2012

Kereta IdamanKu

Hi Korang,


Kalaulah kereta hitam ni jadi milik aku kan best.






Rasa macam dunia ni ana yang punya. Tapi bila fikir balik, boleh ke aku masuk dalam kereta ni ek. Kecik bebenor.

Eh, aku ada banyak koleksi gegambo kereta memahal ni kan. Ada Ferrari, Lambroghini, Lotus ermm memacam lah. Later aku upload ek. Nak kasi korang tengok..





6 comments :

Sharinginfoz said...

nak juga, kalau dapat bolehlah tumpang ya

Myvitrd said...

road tax di setahun harga Myvi aku.. huhu.. mampu tengok je..

Nurul Akmal said...

oh... Yang ni lagi mimpi.. Sangat handsome.. :-)

KiD said...

KALAU LAAH DAPAT SEBIJIK.. HEHEHEHE

ProfHariz said...

Perghhhhhh~ Super Cool !

ProfHariz said...

Perghhhhhh~ Super Cool !