Wednesday, May 16, 2012

Aku Nak Raikan Hari Ibu Di Hi-Tea Bersama Ning Baizura


Hi Korang,

Aku tau lah Hari Ibu dah pun lepas kan, ermm Hari Sabtu hari tuh but apa salahnya kalau korang celebrate sekali lagi. Itu aku ingat nak celebrate gak ni, maklumlah last week tak sempat nak kemana-mana pun coz duk sibuk dengan orang kat hospital kan.

So this week, rasanya aku nak join lah Hi-Tea Bersama Ning Baizura and Band kat The Royale Bintang The Curve.



Bukan setakat Ning Baizura je malah ada Maulana AF8 dan juga ada Azrul Raja Lawak sebagai pengacara untuk majlis ni. Mestilah lagi meriah punya, si Azrul tu kan kaki lawak confirm tergelak2  masa event tu nanti.

Sambil berhibur dengan Ning Baizura tu nanti, ada lucky draw tau. 10 orang ibu bertuah (memintaklah mak aku dapatkan) akan berpeluang menang macam-macam hadiah di antaranya percutian di Tasik Kenyir Resort, Ipad, voucher dan memacam lagi lah. Tak ke best tu nanti.

So apa macam, korang nak join sekaki tak Hi-Tea ni?

Kalau nak boleh dapatkan tiket di TicketHotline, harga tiket bermula dari RM180, RM280 dan RM500. Nak tau lebih details lagi meh klik kat www.tickethotline.com.my

Jom ar korang, best nie.

CLP notes : mintak2 dapat amik gambo dengan Ning Baizura ek




10 comments:

Zarul Umbrella said...

fuhh paling kurang Ning dapat bayaran RM30k ni

Marya Yusof said...

As salam Cik Lily,

Kirim salam kat mak & ucap Selamat Hari Ibu ye! :)))

ummiarissa said...

wah rege tiket memang kaw2 lah...kenalah dengan artis yang nak buat show tu..tak mampu ler..nanti amik banyak2 ek gambar Ning...saya doakan Cik lily dapat hadiah..Amin!

hazman aka species1980 said...

Hurmm.... azrul nie memang aku minat betul la dia nie... pak lawak jugakkk

Nurul Akmal said...

Good luck akak.. nanti dapat hadiah besar2 kita share yer.. hihihi

CikLily Putih said...

@Zarul
bro, mesti diakan artis.. bayaran mesti kaw2 punye

CikLily Putih said...

@Marya
insyaallah nanti kite sampaikan ye

CikLily Putih said...

@ummiarissa
memintak termakbulah doa awak tu ye

CikLily Putih said...

@Hazman
itulah aku nak jumpa gak dia nie

CikLily Putih said...

@nurul
eh mana boleh share.. k lily ni kedekut hehehehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails