Wednesday, May 2, 2012

Dinner at Pizza Hut, Thanks Nuffnang


Hi Korang,

Alah kalau setakat makan kat Pizza Hut, nak buat review gak ke?


Tak payahlah coz ramai dah tau signature dish kat Pizza Hut ni apa kan. Haruslah pizza itself. Memacam jenis pizza ada. Ala Italian sampai ke Royal Massala. Nak tak pedas, nak pedas, nak yang berlemak cakap je lah mesti waiter tu cakap hadoh punya.


Ktorg order yang biasa je. Meal set No. 2. Ada pizza yang ktorg pilih super supreme regular size, 2 mushroom soup, breadstix 2 ketul dan air 2 cawan. 


Boleh lah but Mr Big tambah lagi dengan Lasagna, 4 ketul Deli Wings dan 4 ketul Oriental BBQ drumstix. Nampak macam banyak but sket je coz portion dia kecik2 je.

Pizza Super Supreme – Regular Size

Deli Wings

Mushroom Soup

So makan dengan senang hati nampaknya


So thanks Nuffnang for this special gift voucher. Hari tu ada komen kat blog Iza Pink Stiletto, tu yang menang kan. Actually yang value meal tu je yang FREE yang Mr Big tambah tu kena bayar sendiri. 


Murah rezeki lagi walaupun kene kuar duit sket je kan.

Itulah rajin nau pi komen kat blog diorg ni.


Aku pun nak buat style cam ne lah. Siapa komen baikkk punya, aku bagi hadiah. Korang nak tak ?

CLP notes : Alah hadiah biasa2 je, janji hadoh kan..

Gambar di ambil guna Samsung Smart Camera DV300F


8 comments:

penmerah said...

cun gak gambar kamera nihh. mcm dslr dah .

Fazrol said...

saya komen baik punya..
nak hadiah ... he he..

Eliss Mie said...

aku dah lama tak makan pizza hut. kesian kan ;p maklumlah, tekak sang suami lelaki melayu terakhir :p

Myra Jay said...

Tengok gambar dah meliur ha, padahal baru je p makan ha...huhuuu, nak ajak en suami terjah gaklah :)

Tp kena bayor la bukan free..heheee

FEDO said...

Wow.Bestnye.

Nurul Akmal said...

Dah lama tak makan piza..

KiD said...

saya memang suka pizza hut. dan sudah pastinya saya akan order melalui PHD. jika dulu saya call untuk buat order sekarang ia bertambah mudah dengan order secara online. 30 minit dah sampai. hebat tuh! Pizza?? kebelakangan ni saya suka Ocean Catch. pizza hut memang terbaik dan di hati saya sekeluarga!

hazman aka species1980 said...

whoaaa... dah lama aku tak makan pizza nie...yang gambar nie setting guna kamera samsung tu ker?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails