Sunday, May 13, 2012

Kereta Mewah Idaman Si Jejaka Malaya

Hi Korang,

Banyak jugak gambar yang dapat aku snap masa Super GT media launch semalam. Daripada tak kenal sampai jadi kenal lah semua kereta2 nie.

Nah, korang tengoklah sendiri













Apa macam? Cantik kan. Memang nampak exclusive kereta2 ni.

Aku suka Lotus warna biru tuh nampak cam sesuai dengan jiwa raga mak ni noks..

Korang plak pilih yang mane ek? Bagitau lah sket sebab apa kan. Kalau ada rezeki korang aku nak kasi korang tiket Super GT secara percuma bulan depan ni.

Hah, cecepat komen ye..



8 comments:

ANISA said...

suka yg warna kuning sbb favourite colour...dan gila jgk pasal kereta sport...

sje bw sini...boleh baca entry saya yang ni
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/05/ayat-best-lect-20.html

JAI said...

Lily..Ehem..ehem..hehe

Nurul Akmal said...

smart gila kete nih.. Nampak gayanya berngan lah smapai ke tua... Hehehehe :-)

KiD said...

saya suka WTK 9

Fazrol said...

Waaa.. Dahsyat2...

ProfHariz said...

Saya nak tiket percuma ! ;p

Sharidawati Shahrudin said...

huh? biar bonar ni cik lily ?? hehehehehe kena komen secara kreatif ni baru ade can sha nak monang !!! hahahaa...ok sha try ye.

sha suka kereta yg kaler maroon tu sbb nampak 'sporty' dan nampak 'priceless' sangat ...heheheh

Eliss Mie said...

yang merah maroon tu menarik warnanya :) tapi putih pun cun :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails