Tuesday, May 22, 2012

Masa Kecik Dulu

Hi Korang,

Tengok gambo kat bawah ni. Sama iras2 muka aku tak?


Langsung tak lah kan. Tapi makcik aku 2-3 orang cakap muka sikecik ni sama cam aku baby2 dulu. Eee haruslah tak kan. Tapi aku mana tau sebab aku kan baby lagi time tuh.

Aku tanya mak aku then dia jawab apa? 

Ntahlah mak dah lupa lah, sebab banyak sangat muka baby yang mak jaga dulu. Terus je mak aku blah dari situ.

Ishkk sentap hati aku tau! Nampak nau tak sayang aku dulu.

Sambil jalan tu dia sempat cakap, haruslah sama kan anak sedara ko tu kan. Dah jangan nak merajuk2. Meh sini kacau dodol ni.

hehehhehehehehhe


1 comment:

Fazrol said...

sensitif gak.. lain je tgk.. ha ha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails