Wednesday, May 30, 2012

REVIEW : Samsung Galaxy SIII Buat Video Sambil Ambil Gambar Secara Serentak

Hi Korang,

Ini review kedua untuk Samsung Galaxy SIII ni. Aku ni bukanlah tech blogger kan so review pun ikut apa yang aku reti buat je.

Semalam masa dating dengan blogger frens kat KLCC, aku sempat buat video sambil ambil gambar. Memula banyak try and error pas dah lelama tuh baru pandai sket kan.

Meh layan video suka-suka ktorg ni ek


Cuba korang tengok lagi sekali, jari aku dua kali tekan button camera tu kan. Itu maknanya sambil video sambil tu jugak lah aku capture gambar kan dan hasilnya tetap sama dengan video yang aku ambil tuh.

Korang jangan gelak-gelak ek, ini hasil je blogger amatur je tau.


Yang ni plak video Start-up on Samsung Galaxy SIII. Macam best kan. Sila maafkan saya sebab screen tu terlalu terang sampai boleh nampak gambar aku tengah pegang camera tu kan.

So terjawablah soalan dari Cuba Teka dan Hazman mengenai Samsung Galaxy SIII ni. Kalau korang ada lagi soalan untuk aku tentang gadget terbaru dari Samsung ni baik bagitau cepat sebab aku dah nak kena pulangkan smartphone ni balik ye.

CLP notes : Baru aku tau betapa susahnya nak buat video kan.


7 comments:

puanbee said...

pulangkan balik ? tk boleh dpt terus ke ? ishish bestnya boleh ambik gambar dan video serentak kak

- zuriey - said...

nasib ada assistant wat video ni kan..hehe

Nurul Akmal said...

Untunglah sapa dapat s3 nih...

Myvitrd said...

wah tq tunaikan hasrat dihati.. memang terbaik ni.. dia punya startup macam kurang 20 saat je.. laju gila.. kalah note aku.. huhu

Fazrol said...

Bateri tahan berapa lama?

Bella Enveeus said...

Ahhh jealous dapat try! I nak beli ni soon so kena baca review2 yang ada.. :)

Afra Yuri said...

haha! sengal jer wehh.. "Ape eh nak cakap?". Fail on air haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails