Monday, May 21, 2012

Senja Di Sepang Gold Coast

Hi Korang,

Di sebabkan lama sungguh kat lepak kat pantai, so ada satu petang tuh ktorg lepak kat pantai Bagan Lalang. Alah yang Sepang Gold Coast tuh. Nak check in kat situ tak berape nak mampu kan, dapat lepak kat pantai pun jadilah kan. 


Tak mandi pun sesaje nak rendam kaki kat laut memain air sket sambil bercamwhoring gak kan. Orang tak ramai pun maybe dah ramai balik kot.

Sempat snap sebelum ke pantai.

Matahari petang

Rendam kaki jap 

Nampak cam jauh tapi dekat je lah.

Ni sebab tak nak seluar basah, jangan gelak ek

Cantik kan

Update status jap ek

Memang cantik senja di Sepang Gold Coast

Memang enjoy melepak kat tepi pantai bila matahari terbenam ni kan. Bukan senang nak tengok betapa cantiknya ciptaan Allah ni. 

Tapi lagi enjoy  melepak berdua dengan the loves one kan. 

CLP notes : Romantik tak? haruslah kan..















2 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

pemandangan waktu senja yg cantik. akak penah sekali ke sana

mommynadia said...

amboi2...dating yer..;)
pernah check rate hotel/resort kat ctu, mak aii..sakit jantung..cancel..hehehe

apapun, nice pictures..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails