Monday, December 9, 2019

Baja DDR BIO GROW Cetusan Idea Datuk Dr Che Rozmey Che Din

Hi Korang, 

Masih ingat pada Datuk Dr Che Rozmey? 

Yang dulu di kenali sebagai salah sorang usahawan produk kesihatan yang meningkat naik pada tahun 90an dan kemudiannya hilang tanpa berita. 

Ermm ingat pun kan 

Baru-baru ni kak lily berkesempatan berjumpa sendiri dengan Datuk Dr Che Rozmey Che Din tau, meh kak lily citer sket kemana apa sebabnya beliau menghilang. 

Dikhianati teman rapat yang dianggap seperti darah daging sendiri meranapkan kepercayaan dan persahabatan yang digenggam lebih 10 tahun. Empayar yang dibina hasil keringat dan doa orang tersayang musnah gara-gara persahabatan itu disulami dengan iri hati. 

Begitulah kisah usahawan terkenal, Datuk Dr Che Rozmey Che Din yang pernah tersungkur akibat dikhianati bekas penasihat peribadi dan kewangannya ketika namanya berada di puncak.


Sedih pula bila mendengar cerita Datuk Dr Rozmey ni, yelah orang yang rapat dengannya boleh berperangai sebegitu, semuanya kerana duit. 

Kini, Dr Rozmey bertekad untuk bangkit membina semula empayarnya dengan memperkenalkan produk terbaru, DDR Bio Grow, baja organik kombinasi formula bio dan lautan yang dihasilkan menerusi penyelidikan serta kajian saintifik teknologi terkini.


Dr Rozmey memperkenalkan satu formula unggul melalui rumusan khas 27 jenis bakteria hidup yang boleh dibahgikan kepada 7 kumpulan yang memberi manfaat. Baja DDR mengandungi bahan organik seperti asid amino, asid fulvic, rumpai laut dan dan bahan bukan organik seperti NPK dan unsur surih. 

Ketika ditanya mengapa menceburi bidang pertanian sebagai alternatif, beliau berkata, idea menghasilkan produk baja tercetus ketika me Ii hat sektor pertanian berdepan masalah kurang hasil dan serangan makhluk perosak berulang. 

Melihat kepada permasalahan itu, Dr Rozmey bekerjasama dengan rakannya, seorang pakar kimia dalam polimer bagi menghasilkan baja yang dapat membantu petani meningkatkan hasil pertanian. 

"Kami ambil masa hampir dua tahun untuk proses pemba--ngunan dan penyelidikan bagi penghasilan baja ini. Pada peringkat permulaan, ia diberikan kepada rakan terdekat untuk menggunakannya. Pasaran baja ini dipromosikan dari mulut ke mulut dalam kalangan petani yang telah menggunakannya. Dari situ pengguna baja ini terus meningkat dari masa ke semasa," katanya.


Katanya, DDR Bio Grow adalah baja polimer yang diekstrak daripada kulit udang dan cengkerang ketam menerusi teknologi biosains dan fasiliti makmal terkini. 

"Menerusi kajian dijalankan mendapati kuasa bio mampu membantu menjadikan tanah subur dan gembur serta kaya dengan organik dan bakteria yang baik. la memberikan pulangan hasil tanaman tinggi, perkembangan buah dan tanaman memuaskan, menggalakkan akar lebat, serapan air dan baja yang efektif, tanaman sihat dan hijau serta pembesaran tanaman cepat," katanya. 

"Selain itu, baja ini turut mengandungi hasil lautan iaitu kitosan dan rumpai laut sebagai pendorong pembesaran dengan meningkatkan pemecahan sel-sel tumbuhan bagi merangsang pertumbuhan dan pembesaran lebih baik selain mempercepatkan peningkatan proses fotosintesis. Pertahanan dan sistem imunisasi tumbuhan dengan memperbaiki keupayaan daya pertahanan terhadap jangkitan kuman dan serangan serangga serta penggalak tumbuhan dan perkembangan has ii buah dengan peningkatan keupayaan serapan unsur nutrien dalam tanaman. Selain itu, ia juga r:nerawat serangan penyakit bermula daripada akar, batang hingga hasil. la juga mengurangkan kos baja dan rawatan pokok serta meningkatkan pendapatan petani," katanya. 

Kini, sejak mula diperkenalkan di pasaran tempatan pada awal tahun lalu, DOR Bio Grow menerima sambutan menggalakkan dalam kalangan petani, terutama pesawah. 

"Antara respon diterima ialah, pesawah mendapat hasil padi sebanyak 80 peratus daripada 0.3 hektar (1 relung) bersamaan 2.3 tan hingga 2.5 tan. Sebelum ini, hasil padi adalah 1.3 tan hingga 1.5 tan sahaja," katanya.


Di antara jaminan yang diberikan kepada para pelanggan :- 

Jaminan hasil padi meningkat sehingga 100% (1 kali ganda) Sehingga 1 tan metrik / RM1400. 

Jaminan kos pembajaan bersepadu untuk pengurusan tanaman padi jimat sehingga 50% (kurang separuh) 

Tanaman padi bebas dari penyakit bawaan benih BLB, BPB dan serangan makhluk perosak. 

Bebas dari penggunaan racun kimia. Jimat kos guna racun kimia sebanyak RM300 untuk serelung. 

Petani dan pengguna bebas dari bahaya kesan buruk racun kimia terhadap kesihatan.

Ni ada beberapa testimoni kak lily kongsikan pada korang ek




Melangkah ke hadapan, beliau yakin pasaran sektor pertanian mempunyai peluang yang besar dengan sebahagian besarnya masih belum diterokai oleh syarikat tempatan. 

"Kini kami dalam proses rundingan dengan beberapa agensi kerajaan untuk memperluaskan penggunaan DOR Bio Grow sebagai pembekal utama baja kepada petani. Dalam tempoh beberapa tahun lagi, kami yakin mampu meraih sekurang-kurangnya lima peratus pegangan pasaran dalam penawaran baja organik kepada petani," katanya. 


DDR Bio Grow didatangkan dalam saiz 1 liter bagi kegunaan 1.3 hektar sawah semusim (RM65) dan 4 liter pada harga RM199. 

Sebarang makluman boleh menghubungi Dr Rozmey di talian 012 2627125 atau 012 5688446 

WHATSAPP LINK (STAFF DDR) - untuk pertanyaan dan pembelian 








Mari LIKE dan FOLLOW mereka di social media berikut : 

Website : 

Facebook: 

Instagram : 





Saturday, December 7, 2019

Jom Jumpa Di Sungei Wang Kuala Lumpur

Hi Korang, 

Seriously lama betul kak lily tak ke Sungai Wang ni. 

Sejak diorang buat major construction kat sebahagian bangunan ni langsung tak ke sini lagi sehingga minggu lepas kengkawan kak lily ajak ke mari sempena Jom Jumpa 


Wah apa Jom Jumpe ni ek? 

Kalau korang nak tau yang Jom Jumpe ni terletak di pusat membeli belah, ruang yang telah direka khas oleh Urban Architect Co. Ltd yang pernah memenangi 'Bangkok's Award'. Rekaan yang menampilkan ciri-ciri moden dan terkini dengan menampilkan permukaan emas berkilat (glistening gold facade). Pembinaan yang mengambil masa 16 bulan ini ternyata memberi nafas baru yang lebih segar dan menarik.


Dengan tagline 'Live out Loud' Jumpa@Sungei Wang menawarkan pelbagai barangan jualan, makanan dan minuman serta tempat hiburan keluarga di pusat kawasan pelancongan bandar Bukit Bintang. Terdapat lebih dari 100 kedai yang terletak di dalam bangunan 6 tingkat ini. Apa yang menarik di setiap tingkat menawarkan ruang yang luas sekaligus memberikan keselesaan kepada pengunjung. 

Bila keluar dengan kengkawan ni of courselah kitaorang akan hang out di area Instagrammable Spots ni hah untuk apa lagi, bergambarlah kan kan kannn 



I like it tau!! 

Antara ruang unik yang boleh didapati di Jumpa@Sungei Wang adalah seperti:- 

The Little Asia Market 

Memberi suntikan warisan budaya Peranakan terutama dari segi dekorasi, 'printed tiles' di setiap sudut ruangan. Korang kena datang dan tengok sendiri 

The Main Creative Hub 

Ruangan yang menempatkan pelbagai barangan seni, kraft dan cenderahati. Di mana kita akan lihat sendiri karya anak seni tempatan yang mengambil bahagian dipaparkan di sini. 

Urban Street 

Ruangan yang menawarkan pelbagai produk dan barangan khas untuk anak muda atau mereka yang berjiwa muda, keh. Seperti koleksi pakaian dan kasut rekaan esklusif edisi terhad. 






Antara jenama di Urban Street yang korang boleh jumpa seperti TAKA ORIGINAL, VLONE, Outcast Store, RevengeXStorm, UMAMIISM, Sicko dan pelbagai lagi. 

Kalau korang nak cari barangan yang memenuhi gaya hidup terkini dan sukan, bolehlah terjah outlet Anta, Puma, Skechers dan Outside. 






Terdapat banyak pilihan barangan seperti pakaian, aksesori dan 'adrenaline junkies'. Jika korang juga biasa dengan produk atas talian seperti jenama Love Bonito, all together, alongside, Red's Revenge, Boundlezz dan pelbagai lagi, jangan lupa untuk datang dan dapatkan produk mereka di sini. 

Of courselah kedai-kedai makan pun awesome jugak wei 




Korang boleh cuba sendiri makanan daripada Do Do Dim Sum & Bowls, mee yang enak daripada Restoran Yi Poh daripada Seremban, ayam goreng sedap di Torisho (pemenang anugerah - deep fried chicken)/ serta hidangan makanan Sarawak di SRK Noodle House. 

MINNATURE 

Antara tarikan lain di sini adalah seperti MinNature (Mini Stories of Malaysia) 


Di sini kita boleh lihat replika mini yang sangat cantik yang memaparkan kawasan/daerah/negeri di Malaysia. Dengan keluasan 12,000 kaki persegi, MinNature Malaysia merupakan pameran indoor 3 dimensi (diorama) yang terbesar di Asia. 





Paling mengujakan ianya memaparkan tentang budaya, sejarah dan senibina Malaysia. MinNature dijangka akan dibuka untuk pengunjung pada tahun hadapan. 

BEAST PARK

Bagi mereka yang meminati cabaran dan gemarkan sukan ekstrem bolehlah ke tingkat paling atas iaitu di Beast Park. 


Pusat sukan dan hiburan indoor yang menawarkan aktiviti untuk semua peringkat umur ini mengambil konsep Camp5 yang mengandungi climbing gym, taman permainan Beast Junior, parkour dan ninja course, Program Latihan Akademi Beast, Beast Net Floating Nets dan Artisan Roast Cafe. 




Sesuai untuk mereka yang pertama kali menyertai (beginner), biasa dan amatur. Harga tiket adalah bermula dari serendah RM19 sehingga RM55 sahaja. Bergantung jenis permainan dan pakej yang dipilih.


Artisan Roast Cafe, sesiapa sahaja boleh datang dan menikmati hidangan kopi hebat di sini. Ada juga disediakan pencuci mulut seperti kek dan biskut.

Oh ya Beast Park akan mula beroperasi pada 7 Disember 2019. 

Di tingkat yang sama juga akan dibuka Emperor Cinemas, pawagam yang akan mula dibuka pada tahun 2020. Saya difahamkan deko pawagam ini memang ohsem dengan mengambil ciri-ciri rekaan unik dari budaya dan tradisi negara China dan Hong Kong. Dan Emperor Cinemas Jumpa@Sungei Wang merupakan yang pertama dibuka di Asia. 

Apa lagi jom jumpe!!

nak shopping boleh

nak makan boleh

segala-galanya boleh di Jom Jumpe


Mari LIKE dan FOLLOW mereka di social media berikut : 

Facebook: 

Instagram : 



#JomJumpa 



Friday, December 6, 2019

SAFI YOUTH RADIANCE – Gabungan Ekstrak Herba Mewah Untuk Tampil Lebih Muda Dan Cerah Berseri

Hi Korang,

SAFI senantiasa memperbaiki mutu produk-produk keluarannya dan kini SAFI memperkenalkan SAFI YOUTH RADIANCE jenama rangkaian produk anti-penuaan pertama yang menggabungkan teknologi Saffron Gold dengan kombinasi manfaat ekstrak herba mewah Saffron, Nano Gold, Beetox dan Lipo Vit-C di dalam produknya.


Rangkaian produk ini diuji secara dermatologi, BEBAS MINYAK MINERAL, BEBAS ALKOHOL, BEBAS PARABEN, TIDAK DIUJI KEATAS HAIWAN.

Kebetulan jugak kak lily dah kehabisan krim muka dan essence ni so tercari-carilah produk apa lagi yang boleh di cuba kan, ternampak produk SAFI yang terbaru ni so why not akak cuba kan. 

Kalau korang nak tau yang SAFI YOUTH RADIANCE menawarkan dua jenis produk iaitu SAFI Youth Randiance Anti-Aging & Whitening Essence dengan Nano Gold 24K & Saffron dan SAFI Youth Radiance Serum Infused Moisturiser  dengan Nano Gold 24K dan saffron. Setiap satu produk berfungsi melawan masalah penuaan kulit dari faktor luaran, mengurangkan garis halus, mengecilkan pori serta mengekalkan kelembapan kulit sekaligus mengekalkan keremajaan kulit agar cerah berseri.


SAFI YOUTH RADIANCE ANTI-AGING & WHITENING ESSENCE 

SAFI Youth Randiance Anti-Aging & Whitening Essence dengan Nano Gold 24K diperhebat dengan manfaat nutrisi mewah ekstrak saffron, Beetox dan Lipo Vit-C. Formulasi berasaskan air SAFI Youth Randiance Anti-Aging & Whitening Essence diperhebat dengan Asid Hialuronik yang mengunci lembapan dengan lebih mendalam. Oleh yang demikian ia mampu mempertingkatkan kadar kandungan air di dalam kulit sekaligus mengembalikan keanjalan kulit muka anda.

Produk 2 dalam 1 ini memberikan penghidratan segera, menghaluskan pori serta membantu untuk menyerap manfaat produk yang seterusnya dengan lebih baik.

Diperkaya dengan teknologi Saffron Gold, SAFI Youth Randiance Anti-Aging & Whitening Essence membantu mencegah masalah penuaan luaran dari dalam lapisan kulit, membaiki struktur kulit dengan mencerahkan kulit sekaligus melambatkan proses penuaan.

Ia mengandungi kombinasi nutrisi ramuan mewah kecantikan kulit seperti:

Ekstrak Saffron: Memperbaiki dan mencerahkan kulit wajah

Lipo Vit-C: Melawan radikal bebas dan kerosakan kulit dari pendedahan UV dan pencemaran

Hyaluronik Asid: Menghidrat dan mengunci kelembapan kulit sehingga 24 jam

*Produk ini diuji secara dermatologi


Cara Nak Menggunakan

Tuangkan dengan kadar yang mencukupi ke telapak tangan dan sapu dan ratakan produk di muka. Kemudian di urut lembut dengan hujung jari secara bulatan sehingga meresap sempurna

Pengalaman Kak Lily

Ermm setelah kak lily guna selama 2 hari, of courselah belum Nampak kesan-kesannya tapi once di sapu pada muka terus ianya menyerap ke dalam kulit dan dalam sekejapan kulit kit akan terasa licin dan lembut. Baunya pun wangi.


SAFI YOUTH RADIANCE SERUM INFUSED MOISTURISER

SAFI Youth Radiance Serum Infused Moisturiser dengan Nano Gold 24K & Saffron diperhebat dengan manfaat nutrisi ekstrak Saffron, Beetox dan Lipo Vit-C. Dirumuskan untuk menjadi ringan, tidak melekit dan tidak berminyak untuk penyerapan cepat ke dalam kulit.

Serum menyerap lebih mendalam untuk merawat dan melembapkan kulit anda dalam satu aplikasi. Gel krim bertukar menjadi butiran serum kristal saat diaplikasi memberikan anda kulit lembut, licin dan lembap.

Ia mengandungi kombinasi nutrisi ramuan mewah kecantikan kulit seperti:

Ekstrak Saffron: Mengurangkan kadar keterlihatan kedutan pada wajah dan menyuburkan lapisan epidermis kulit wajah

Lipo Vit-C: Melawan radikal bebas dan kerosakan kulit dari pendedahan UV dan pencemaran

Vita-B3: Memperbaiki tona kulit yang tidak sekata mengurangkan garisan halus dan kulit kusam

*Produk ini diuji secara dermatologi

SAFI Youth Radiance Serum Infused Moisturiser telah terbukti iaitu 67% peningkatan kadar keanjalan kulit yang lebih baik, 75% peningkatan kadar pencerahan kulit. Ianya berdasarkan ujian klinikal, dengan penggunaan rangkaian SAFI YOUTH RADIANCE secara berterusan


Cara Nak Menggunakan

Sapukan produk diwajah dan leher dan urut lembut dengan cara bulatan sehingga bertukar menjadi titisan air. Seterusnya teruskan mengurut dengan lembut sehingga meresap sempurna.

Pengalaman Kak Lily

Ermm setelah kak lily guna selama 2 hari, of courselah belum nampak kesan-kesannya.

Lepas je di sapu pada muka yang dah ada essence tadi bagi kak lily ianya lambat sket nak menyerap ke dalam kulit, kak lily kena mengurut dah kemudiannya barulah ianya menyerap lembut . Baunya kak lily kurang gemar sket hehehe


Rangkaian SAFI YOUTH RADIANCE boleh didapati di WATSONS, GUARDIAN dan AEON WELLNESS seluruh negara pada harga RM55.90 setiap satu


Mari LIKE dan FOLLOW mereka di social media berikut : 

Website : 

Facebook: 

Instagram : 



#SAFIYouthRadiance
#RadiateYouth
#Safimalaysia


Thursday, December 5, 2019

GLOMAC 121 Residences, SOHO Serviced Apartment Di Petaling Jaya

Hi Korang,


Rumah merupakan asset yang paling penting di dalam kehidupan kita tak kira siapa jua pun, tak kan lah nak duduk menyewa hingga ke tua kan. Sekurang-kurangnya kita kena ada rumah sebuah walaupun kecil untuk kesenangan di hari tua nanti. Kita tak tau lagi nasib kita di masa hadapan, mana tau terjadi apa-apa pada yang tersayang kan at least kita ada rumah tak kiralah besar atau kecil untuk kita berteduh.

So lokasi rumah tuh cam ne plak ek?

ok nak duduk tingkat berapa ek

Kalau kak lily seharusnya kak lily mencari kawasan perumahan yang dekat dengan segala kemudahan awam seperti public transport, sekolah, ada kedai-kedai even dekat dengan hospital pun tak per. Semua ni penting wokeh, ingat tuh!!

Teringat plak hari tuh kak lily temankan kengkawan mencari rumah di sekitar Lembah Klang ni. Yelah orang baru mula kerja semuanya serba kekurangan so dia mencari tempat tinggal yang ada segala kemudahan yang kak lily cakapkan tuh. 

Yang penting katanya tak kisahlah besar ke kecil tapi kemudahan semuanya ada. 

Kami ke showroom di Menara Glomac ni minggu lepas.


Itu pun atas saranan kengkawan lain jugak sebab diorang pun sibuk mencari rumah jugak. Lokasi yang di maksudkan adalah GLOMAC 121 Residences yang terletak di Kayu Ara Petaling Jaya Selangor. 

Wow!! Ini betul –betul tengah bandar, memang boleh masuk dalam list jugak ni.


Dengan slogan "The Lifestyle Collection" telah memperkenalkan konsep "CO" yang membawa maksud kepada 3 elemen iaitu connect (menghubungkan), comfort (selesa) dan community (komuniti). Semuanya disatukan di bawah satu bumbung esklusif khas untuk penghuni 121 RESIDENCES.

Secara konsep dari tagline 3 patah perkataan ini iaitu COMFORT, CONNECT, COMMUNITY. membawa erti:-

COMFORT 

ianya menggambarkan pembangunan dalaman yang dapat memberi keselesaan

CONNECT 

merujuk kepada bahagian luaran - aksesibiliti yang mudah terutama di kawasan bandar

COMMUNITY 

merujuk kepada perkongsian ruang dan fasiliti diantara penghuni di 121 Residences.



Nampak tak??

Dari tagline ni kita dah boleh faham dah bahawasanya GLOMAC 121 Residences sangat mementingkan keperluan dan kehendak para penghuninya.

GLOMAC 121 RESIDENCES

Beberapa perkara yang kak lily rasakan apa yang menarik mengenai GLOMAC 121 Residences yang berstrata pegangan ‘LEASEHOLD’ ini adalah ianya terletak di tengah-tengah pusat bandar di antara Petaling Jaya dan Damansara jadi kalau nak ke mana-mana shopping malls seperti 1 Utama, Centrepoint, Glo Damansara, The Curve dan banyak lagi shopping mall ek. 

Lagi pulak LRT3 sedang dalam pembinaan di mana ianya hanya dengan berjalan kaki sahaja ke stesyen LRT3 tersebut.

Selain itu, terdapat juga institusi pendidikan di kawasan berhampiran seperti sekolah, kolej dan pelbagai lagi. Jadi tiada masalah untuk kita mencari penempatan persekolahan untuk anak-anak kerana terdapat banyak pilihan sekolah yang berdekatan dengan rumah. Begitu juga dengan pusat perubatan seperti Hospital Pakar KPJ Damansara.



Untuk 121 Residences terdapat 2 menara yang menawarkan 33 tingkat dengan 834 unit rumah. Terdapat dua jenis pilihan bilik iaitu samada 2 bilik ataupun 3 bilik.

Type A - keluasan 450 kaki persegi

Type B - keluasan 750 kaki persegi


Bagi harga 2 bilik 1 bilik air dengan keluasan 450 kaki persegi, harga yang ditawarkan adalah bermula dari RM318K. Manakala untuk 3 bilik dan 2 bilik air dengan keluasan 750 kaki persegi, harga adalah bermula dari RM522K. Fee penyelenggaraan pula adalah RM0.38 per kaki persegi.

ruang tamu yang selesa

Bilik tidur utama

Bilik tidur kedua

Bilik ketiga - boleh di jadikan bilik tidur ataupun stor

Ruangan dapur dari pandangan ruang tamu

pandangan dari pintu masuk ke ruang tamu

Tawaran yang diberikan juga agak menarik yang mana setiap pembeli akan diberikan pakej Home Ownership Campaign (HOC) 2019 yang mana setiap pembeli akan mendapat PERCUMA Memorandum of Transfer (MoT) dan Loan Stamp Duty. Selain itu pembeli juga akan mendapat SPA Legal Fee dan Disbursements (pengeluaran pembayaran) secara PERCUMA.  Dengan hanya sebanyak RM1000 untuk booking fee bagi unit bumi-lot dan booking fee RM5000 untuk non bumi-lot.

Dan dijangkakan 121 Residences siap dibina pada tahun 2024.

PLAZA KELANA JAYA

Ada lagi satu lokasi yang kak lily rasa bakal mendapat tempat di hati korang yang sedang mencari rumahku syurgaku ni ialah di Plaza Kelana Jaya. 


Terdapat servis apartmen dan kedai pejabat yang berstatus 'freehold' ditawarkan di sini. Dengan 2 menara, 31 tingkat dan 696 unit nemawarkan 1+1 bilik bersama 1 bilik air pada keluasan ruang 450 kaki persegi. Harga yang ditawarkan adalah dari RM380K. Manakala untuk 3 bilik dan 2 bilik air yang berkeluasan 750 kaki persegi harga yang ditawarkan dari RM580k 

Fee penyelenggaran adalah RM0.38 per kaki persegi dan dijangkakan siap sepenuhnya pada tahun 2022. Untuk penjualan rumah ini tidak ketinggalan dengan tawaran pakej penjualan iaitu Home Ownership Campaign (HOC) 2019 (Free MOT dan Loan Stamp Duty) , PERCUMA SPA Legal Fees dan Disbursements.

Dengan hanya sebanyak RM1000 untuk booking fee bagi unit bumi-lot. Dan booking fee RM5000 untuk non bumi-lot. 

TRIPLE BOOST YEAR END BONANZA

Yesza, ini ada satu lagi berita baik untuk korang ni tau.

GLOMAC bakal menyambut ulang tahun yang ke 30 pada 8hb Disember 2019 nanti

Tarikh : 8 Disember 2019 (Ahad) 

Masa : 11.00 pagi sehingga 6.00 petang 

Lokasi : Ruang Legar Utama (Main Concourse), Glo Damansara.


Di antara kelebihan korang datang ke Triple Boost Year End Bonanza ini adalah:

ALWAYS BE THE FIRST!
Jadilah di kalangan individu pertama yang memiliki GLOMAC 121 RESIDENCES. Menara B adalah pelancaran yang terkini.

CANNOT LOSE!
Peluang terakhir untuk menikmati faedah HOC2019.

GIVE ME MORE!
Jangan ketinggalan untuk menikmati Diskaun Istimewa, Cashback dan Giveaway bersempena dengan sambutan ulangtahun ke-30 GLOMAC.

KOLABORASI BERSAMA BOOST E-WALLET
RM50 cashback segera dengan urusan tempahan (booking) menggunakan BOOST e-wallet.

SPEAKER JEMPUTAN
Speaker jemputan yang bakal memberikan input menarik dan bermanfaat iaitu Khalil Adis yang merupakan seorang konsultan antarabangsa hartanah pada jam 12 tengah hari. dan Jason Lu, Head of Strategy - The Makeover Guys pada jam 3.00 petang.

LIGHT REFRESHMENTS
Bubble Tea dan aiskrim PERCUMA. Acara dan aktiviti permainan dengan tawaran hadiah-hadiah yang banyak untuk dimenangi.


Pendaftaran acara TRIPLE BOOST YEAR END BONANZA boleh dilakukan di pautan https://bit.ly/33ymw7N


Mari LIKE dan FOLLOW mereka di social media berikut : 

Website Rasmi :

Facebook Page :

Instagram Page :

Youtube Channel :