MY HISTORIC MOMENTS

Saturday, December 31, 2011

Semoga Di Murahkan Rezeki Lagi Di 2012

Hi Korang,

Ermm terlalu panjang nak diceritakan pada yang jadi dalam blogging journey aku pada 2011. Ada suka, ada duka, benci, sayang dan memacam lagi. Semuanya aku ceritakan dalam entry bulanan aku. Korang leh klik kat sini.

Sepanjang Julai

Sepanjang Disember

Ermm macam-macam rasa ada. Apa pun bila kita berblogging dengan ikhlas, help each other blogger, berblog kuat sket maka dengan secara automatiknya murahlah rezeki yang datang kat kita.

Semoga dengan datangnya tahun baru 2012 akan memberi lebih banyak lagi rezeki pada kita semua, betul tak?

Anyway, Selamat Tahun Baru 2012 untuk korang semua.


Friday, December 30, 2011

Tak Update Sebab Lenguh

Hi Korang,

Minggu ni memang aku tak de time sangat nak update blog lah. Yelah tuan punya blog pi bercuti so blog pun cuti gak lah kan.



Itulah kan, pas ni nak rehat kejap 1-2 hari kat umah coz terlalu lenguh sangat berjalan ke sana kemari kan.

Itu je..

p/s : pas ni mesti korang boring baca entry percutian aku percayalah..


Wednesday, December 28, 2011

Tuesday, December 27, 2011

Untuk Lebih Sihat

Hi Korang,

Demi untuk dapatkan kesihatan yang optimum, rasanya aku akan mula berjinak-jinak dengan barang-barang seperti ini

Organic raisin

organic herbal tea

organic meehoon

organic nasi dagang

Organic herbs

Aku memang rasa best sangat bila tengok barang-barang kat kedai Organik ni. Terus rasa bersemangat untuk jadi lebih sihat. Harga pun bukan mahal sangat, lebih kurang sama harga dengan biasa gak. 

Actually banyak lagi gambo yang sempat aku amik kat kedai Organik ni. Lepas aku masuk kedai ni baru aku tau rupanya majoriti barang yang kita gunakan setiap hari dah ada dalam bentuk organic terutamanya segala jenis rempah-rempah masakan. 

Confirm pas ni aku akan nak tukar segala mak neka rempah kat umah aku tu kepada organik, at least ada jugak inisiatif nak sihat kan.

p/s : still kat melaka lagi, bercuti di melaka dulu lah then baru ke tempat lain kan. cam biasa internet still siput vavi lagi..





Monday, December 26, 2011

Merah-Merah!

Hi Korang,

Memandangkan ktorg sekarang ni tengah cuti-cuti semalaysia, maka tempat pertama yang ktorg pi of course lah umah mak aku kan. Eh, mestilah check-in sini dulu kang tak berkat plak percutian aku kan.

So balik2 semalam, tengok kat laman tu


jeng jeng jeng

Tu dia buah rambutan bergayut2 kat pokok depan umah. Apa lagi turun kete terusje petik makan. Lama jugak lah aku lepak kat pangkin umah aku tu bedal rambutan ni kan. Dahlah segar manis plak tuh.

Nasib baik manis buah kalau manis gula mau kene potong kaki jawabnya, kena diabetes kan.

Ok nanti citer lagi, internet slow cam siput vavi ni.

p/s : Aku sempat pi Johor Premium Outlet tadi but tak leh nak masuk coz banyak giler kete nak masuk parking. Dekat 5km jem nak masuk. Ermm jawabnya kene datang lagi lah kan..



Saturday, December 24, 2011

Inilah Hasilnya

Hi Korang,

Aku memang jarang cash out kan duit Nuffnang aku ni. Yelah tak de apa nak buat kan so buat apa nak kuarkan baik biar je beranak-pinak dalam account tu kan. Tup-tup hari tuh tengah aku duk godek2 dalam payment section nie entah can aku boleh tertekan cash out button ni plak. 


Hah nak buat cam ne, terpaksa lah kan. So dah receive pun chequenya dan baru je pi bank-in semalam. Kiranya dapat lah hasil berblogging ni menampung expenses aku masa pi bercuti minggu depan ni kan. 

Betul lah kata orang sket sket lelama jadi bukit kan. 

Eleh korang dapat berapa plak kan, ermm mesti kencang punya dari aku kan maklumlah siapalah aku ni kan blogger kecil-kecilan jelah.




Friday, December 23, 2011

Sepanjang Sept,Oct & Nov 2011 - Sampai Tak Terkata

Hi Korang,

Apa yang aku boleh cakap ialah letih sesangat. Tak de masa nak berehat langsung. Siang malam tak lekat di rumah. Abis keje pi event. Weekdays night penuh dengan event sampai weekend pun ada jugak jemputan event. Kalau aku charge diorg ni confirm2 aku dah boleh beli share kat Nuffnang tau. kahkahakhakhakahkaha jangan nak berangan. Kata orang berblogging biar ikhlas bukan mata duitan ye.


Skills
Dapat jugak aku merasa review smartphone HTC Sensation 2 minggu yang bermakna lah. Memang seronok sangat first time ada smartphone kan. Kira cam jakun sket lah. Lepas tu plak jugak merasa review DSLR camera Sony NEX 5. Walaupun sehari je but performance camera tu memang tip top lah. Dapat jugak belajar make-up2 kat Avent Beauty Workshop dan belajar buat video tutorial cara nak make-up.

Events
Aduiyai, lagi lah banyak. Melambak2 siap dapat jumpa artis lagi dan bukan artis je dapat jumpa celebriti chef lagi. Dapat pi tengok AIM Live lagi. Launching product tu tak yah nak cakap lah memang ada je time2 minggu, party pun kene attend jugak. Dan yang paling best aku conduct hi tea party sendiri kat umah aku siap make-up artist datang tuh.

Premiere Screening
Tak boleh nak tulis terlalu banyak sangat. Sampai dah lupa2. Pendek kata segala citer baru semua aku dah tengok lah.

Kebanyakan event or activities yang aku pegi nie adalah from Nuffnang dan juga personal media invitation. So thank you tau korang. Walaupun aku bukan blogger famous/glamer yang jarang dapat B.E apatah lagi advertorial post tapi dapat pi event2 nie pun dah cukup bernasib baik rasanya. Walaupun letih cam ne pun aku mesti buat jugak sebab keseronokan yang di rasai tu kan..



Ini adalah hasil usaha aku berblogging. Aku bukan mementingkan duit atau traffic tapi pengalaman tu aku rasa lagi bermakna dari segalanya. Apa-apa aku bangga dan bersyukur dengan apa yang aku lalui dalam bulan Jun ni. Yang penting bersabar dan rajin ok.

Hopefully bulan Disember lagi best lah hendaknya ek sebab dah hujung tahun kan hehehehhe.

Oklah nak sambung buat entry dulu.. Choas...

p/s : gambo2 yang ada kat atas tu tak de kene mengena langsung dengan entry nie ek.. Aku sesaje nak letak coz kosong sangat rasanya dalam entry tak de gambo kan..


Thursday, December 22, 2011

Pencarian Gadis Bagi Duta MIRRORS 2011/12


Hi Korang,

Pencarian gadis-gadis untuk menjadi Duta ‘Mirrors’ kini kembali dengan pelbagai aktiviti dan system undian yang mendebarkan setiap gadis. Setelah 4 bulan menjalankan ujibakat, kini ‘Mirrors’ akan mempersembahkan kepada anda semua Peringkat Akhir Pencarian Duta Mirrors 2011/12  di Zouk KL pada 11th Januari 2012.


Ianya bermula dengan road show di IPTA tempatan yang terpilih seperti INTI College, KLIUC, Taylor’s university, UCSO, MMU, Segi College, TAR College and Sunway College di seluruh Lembah Klang untuk mencari gadis-gadis ini. Pihak ‘Mirrors’ telah menyenaraikan 482 gadis untuk bertanding ke peringkat Top 25 seterusnya peringkat Top 12 yang telah pun diadakan pada 4-6 November 2011 di Fahrenheit88 KL.

Kesemua Top 12 finalist kini  menjalani pre-final aktiviti seperti SpartanZ Class di EodyExpress, KeepSlim Workshop, Meiko Cosmetic Workshop dan menghadiri sessi perbincangan mengenai pengurusan diet dan nutrisi yang dikendalikan oleh En wong Yu Jin iaitu Pakar Nutrisi Rasmi bagi Miss Malaysia Universe.


Dari segi pengadilan untuk Peringkat Akhir Pencarian Duta Mirrors 2011/12 ni, Top 12 bukan sekadar diadili melalui system undian dari peminat dan penyokong tapi akan dinilai juga oleh Mirrors special judges. Di samping itu juga, pelbagai aktiviti akan di adakan pada hari tersebut seperti flash mob, pertunjukan fesyen, mini contest dan pelbagai adegan yang telah di susun bagi memeriahkan lagi acara kemuncak ini.

Mirrors merupakan sebuah majalah fesyen dan gaya hidup yang unik dengan memberi penekanan kepada pandangan orang ramai, ruangan yang ditulis oleh bloggers tempatan untuk membantu memberi inspirasi dan mendidik pembaca mengenai gaya hidup masa kini . Ia juga memaparkan panduan membeli belah bagi mereka yang senantiasa tercari2 tawaran hebat.


Peringkat Akhir Pencarian Duta Mirrors 2011/12 ini akan berlangsung pada hari Rabu 11th Januari 2012 di Zouk Club KL bermula dari 6pm dan diakhiri dengan party sehingga 2pagi.

Tiket-tiket berharga RM75 mula di jual secara online dengan email kepada editorial@greenearth.com.my.

Untuk info lebih lanjut, log on to Mirrors Facebook page at https://www.facebook.com/mirrors.my.

Jom kita pi tengok ek


An Intimate Session With OSIM 'uPhoria'

Hi Korang,

Ini first time aku ke Intimate Session with Osim media launch yang di adakan di One Utama. Ermm bestnya dapat manjakan diri yang senantiasa non-stop keje kan. 


Rasanya korang tahu akan brand kesihatan yang cukup tersohor di malaysia ini iaitu OSIM telah pun mengeluarkan produk terbaru mereka iaitu 'uPhoria' Mesin Urut Kaki yang menggunakan Sistem urutan tradisional cina untuk meningkatkan kesihatan kesejahteraan hidup.


Mesin urut kaki 'uPhoria' nie nampak kecil but kehebatannya amboi ko tak terhingga rasanya. Mana taknya mesin ni menggabungkan urutan tradisional Cina ‘Tui Na’ yang melibatkan pengurutan tisu melalui kaedah tolak-tarik dengan tekanan pada urat sepanjang betis dan kaki – menimbulkan keanehan rasa ‘sakit’ yang selesa.


Mula-mula tu memang rasa sakit coz aku lama tak pi berurut. But lama kelamaan sakit tu dah jadi cam sedap plak kan yelah mesin urut kaki uPhoria ni mampu melegakan kesakitan dan sengal badan, sekali gus melancarkan pengaliran darah, oksigen serta nutrien ke kaki.

Ada 4 cara untuk gunakan 'uPhoria' ni mengikut Terapi 'Tui Na' ni.

Relaks
Melalui urutan getaran tinggi, program ini bertindak mengendur dan melegakan otot kaki tegang sementara gabungan teknik memicit kaki dan mengurut betis antara jarak kelajuan tinggi–rendah mengurangkan kesakitan dalaman – rawatan mujarab bagi kaki yang telah bertungkus-lumus serta penat sepanjang hari.
Lepas cuba : Betis dah mula sakit coz saluran darah dah terbuka kan, hah ko sengal betul


Refleksologi
Program merangsang deria ini meningkatkan tahap kesihatan dan kesejahteraan hidup anda. Dengan menumpukan sasaran pada titik-titik penting sepanjang saluran meridian kaki, kombinasi urutan betis dan refleksologi penggelek kaki memberikan kesan kesihatan yang sama seperti urutan refleksologi tradisional.
Lepas cuba : Memang sakit sangat, mesin ni cam tau aku sakit kat mane je. Semua tempat yang dia picit tu, tempat2 yang selama sakit sangat.

Tidur
Mengurut betis, memicit kaki beserta getaran rendah bertindak secara perlahan tetapi berkesan. Rentak urutan telah diprogramkan supaya tahap keamatan urutan beransur ke tahap rehat secara perlahan bagi meningkatkan kualiti tidur di mana kesannya pasti berlarutan selama beberapa hari.
Lepas cuba : Yang ni more rileks sket, rasa lega betul sengal2 tadi mula hilang.



Toning
Dengan dwi tindakan urut-picit beserta getaran aktif, program toning memantapkan otot sekali gus meningkatkan pengaliran darah bagi menghalang penghasilan toksin. Amalkan rutin urutan dan toning ini untuk menyerlahkan sepasang kaki yang pejal dan sihat!
Lepas cuba : Itu yang ni memang terasa dia picit kuat but dah tak berapa sakit dah coz kaki tu dah boleh adapt sakit2 tadi.


So kesimpulannya, OSIM uPhoria bukan sekadar pengurut luaran untuk memanjakan kaki tetapi merawat secara menyeluruh untuk kesejahteraan hidup anda. Dilengkapi ciri-ciri fleksibiliti mengikut saiz kaki serta tahap kesakitan, mengubah program secara manual ikut pilihan sendiri, sudut posisi bagi keselesaan mengurut, termasuk sarung pelapik yang boleh ditukar basuh untuk memudahkan penyenggaraan, OSIM uPhoria adalah produk serba boleh yang menepati kehendak pengguna bijak hari ini yang inginkan kemudahan dan keselesaan mengurut kaki di rumah.


OSIM uPhoria dijual pada harga runcit RM1,988 dan kini boleh didapati di semua cawangan OSIM seluruh negeri. Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi talian khidmat pelanggan OSIM di 1800 88 9898 atau layari www.osim.com


Hah, apa lagi meh pi cuba kat memana OSIM outlet, test dulu 4 urutan tu ek.. Then barulah beli..



Wednesday, December 21, 2011

Mr Big, its Our 4th Wedding Anniversary


Hi Korang,

Macam mana aku boleh tak perasan yang hari ni merupakan wedding anniversary ktorg yang ke empat. Memang betul lah aku ni banyak nar telan semut kan. Patutlah pepagi lagi lepas je dia kuar dari bilik air trus cari aku then he wish and hugged me. Terperanjat lah sekejap kan coz aku tengah buat breakfast untuk dia. Tak pasal2 pisau butter tu terpelanting ke singki.

Bila dia cakap tup-tup baru aku teringat lah. Ya, allah teruk betul lah aku ni. Menda2 penting cam nie boleh lupa plak kan. Memang tak berape nak mithali betul lah..



My darling Mr Big

Happy 4th our wedding aniversary
Walaupun macam2 jadi kat kita this year 
but
I still & always love you forever..

Anniversary gift? Tunggu masa kita honeymoon next week ek. I got surprise for you tau!. No more nerf-gun or RC cars ok. Ni special sket.

So tunggguuuuuuuuuuu.....

P/S : kalau ingat balik 4 tahun lepas, time nie aku tengah kelam kabut make-up dan pakai baju perantin sambil Mr Big duk sibuk suruh mms gambo aku pakai baju perantin kan.. ishkk x sabau tau!


WW - You're Worth It

Hi Korang,

Wordless Wednesday for this week ialah


So special coz you're worth it. Sangat suka dan tak sabar nak pakai lah


Tuesday, December 20, 2011

Patutlah Hitam

Hi Korang,

Mesti ramai yang belum tau lagi yang aku officially dah abis keje kat Penang. Tak sampai 2 bulan pun. Maknanya aku memang terrer lah kan. Keje 2 bulan dapat siapkan dalam sebulan cam tu. Jangan nak perasan ek, aku Cuma setupkan a few procedure untuk contractor untuk project baru ni. Dah siap itu yang boss aku suruh balik kan.


Balik2 je, dah banyak event menanti.Tak menang tangan aku nak handle kan. Merata orang mencari aku rupanya. Hah, baru diaorg tau betapa pentingnya aku kan. Kalat tak de aku kira macam tak meriah lah even tu kan. Aik perasan lagi, ishk suka nau cakap takbur lah aku ni.

First soalan yang bebudak ni suka nau tanya aku ialah apsal aku nampak hitam /gelap / tinted sangat? Ishk terus terguris hati mak nok bila dengar kata2 tuh. Balik umah terus tengok cermin, hitam sangat ke aku nie ek?

Meh sini aku citer kat korang, dengan tetiba aku boleh jadi Dayang Senandung ek selama aku kat Penang ni.



Penang Memang Panas
Tiap-tiap pagi matahari naik awal kat Penang ni, even kul 8 pagi kuar pun dah macam 11pagi. Memang terik. Memang pakai spek itam bile driving. Tapi aku malas nak pakai. Hah, terimalah padahnya.


Semuanya Tepi Laut
Baik hotel ke office ke semua tepi laut. Confirm lah hari2 berjemur kan. Nak pegi site lalu tepi laut then balik hotel pun lalu tepi laut. Cam ne tak kena panas. Bahang laut tuh dekat nau dengan aku.



Parking Jauh
Memang pun parking jauh betul kena jalan. Kawasan kilang kan so they only allowed staff je leh parking dalam. Kena lah menapak jauh. Nak berebut cari parking lagi. Kemudian nak masuk site, kene register dengan mak guard yang tak berapa nak laju buat keje.


Main Panas
Ini bukan terpaksa ek. Ini memang suka. Main air kat tepi pantai, tengok orang main paragliding, amik gambo lompat2, lepak2 main pasir dan segala mak neka yang boleh buat kat pantai tu lah.


Hah pas ni. Janganlah ada lagi orang tanya aku lagi pasal hal ni ek! Semua aku dah citer kat sini. Siapa yang sibuk tanye tuh, aku nak suruh dia baca entry.

Eh, korang pun tau!



Jom Join Giveaway Dari www.kakinakl.com

Hi Korang,

Ermm nampaknya Bloggger K ina KL iaitu President 'Geng Tali Barut' bermurah hati lagi untuk menyedekahkan hasil berbloggingnya kepada follwers dan readersnya yang setia. 

Ermm dia buat giveaway lagi lah. Itu je caranya nak balas jasa baik readers yang tak henti2 lepak kat blog dia sampai 2 juta view kan. Hebat tuh! Kalah aku ni..

Nie aku copy bulat2 dari blog Kak Ina KL ni.




Syarat syarat untuk menyertai Giveaway (GA)  akak  ialah

1. Mesti mempunyai blog
2.
 Buat satu entry khas utk giveaway ni....tajuk entry wajib begini "GIVEAWAY FROM WWW.KAKINAKL.COM
3. Linkkan Ke Entry Ini Dan Bagi 3 Sebab Kenapa Anda Suka Baca Blog Akak
4. Semua perserta di kehendaki LIKE Facebook  akak sebelah kanan
6. Setelah Siap Entry Anda, Tinggalkan URL Entry Anda Itu Di Ruangan Komen Di Bawah Entry Ini. 
 


Hah senangkan. Tak yah korang selongkar entry dia lama2 untuk cari jawapan. Korang bagi sebab kenapa suker nau lepak kat blog dia je.

Hadiahnya? Cash money tuh. Dengan murah hatinya pramugara tak jadi dari Mas Kargo ni pun nak berkongsi rezeki dengan sponsor cash jugak tau.

Aku, tak yah lah korang tanya join ke tak? Memang lah aku malas nak join. Bukan apa. Kalau aku join confirm aku menang kan! kahkahkahakhaka Tak lah bagi korang chance berkongsi rezeki dengan K Ina KL je. 

Apa apa lagi, moh join lekas. Kang orang lain menang korang jugak yang duk terlopong kan.



Monday, December 19, 2011

The Making Of 'Sepah The Movie'


Hi Korang,

Sepah The Movie bakal muncul di layar perak tidak lama lagi. Mesti korang tertanya-tanya masih wujud lagi ke kumpulan Sepah? Jawapannya adalah demi komitmen mereka kepada Filem Sepah The Movie ini sahaja Kumpulan Sepah bergabung kerana mereka telah menandatangani perjanjian untuk pembikinan filem ini sebelum kumpulan itu berpecah menjadi kumpulan Sepahtu yang terdiri cuma Jep dan Syuib sahaja. 



Filem 'Sepah The Movie' ini ditunjangi oleh Kumpulan Sepah sendiri iaitu Jepp dan syuib, Jehan Miskin, Yus kumpulan Jambu, Asrul Raja Lawak, Analza Nasir dan juga Ramona. 

 

PTV Film Production telah memberi kepercayaan kepada En. Mp Roslin Md Sharif sebagai pengarah untuk filem 'Sepah The Movie' ini.





Meh layan sinopsis filem 'SEPAH THE MOVIE' nie:-

Sepah yang berkawan rapat serta mempunyai hobi yang sama sejak kecil lagi,terpaksa menghadapi peristiwa yang telah melahirkan konflik persahabatan mereka,semenjak kemunculan seorang gadis cantik bernama Ayu Sofea (Anzalna) yang mana bertugas dibahagian kawalan kualiti di kilang elektronik tempat mereka bekerja.

Maka berlaku, strategi dan juga ragam tiga lelaki bujang ini didalam situasi untuk memenangi hati Ayusofea.

Gadis yang berkacukan melayu bugis itu sangat pandai menyesuaikan diri bila berhadapan dengan karenah dan juga ragam tiga bujang sepah . 

Terjadilah sketsa serta babak-babak yang kelihatan membodohkan diri sendiri serta buli membuli sewaktu tiga bujang itu mengatur strategi. Namun semuanya gagal.

Persoalannya, siapakah yang dapat memiliki hati Ayu Sofea? Bujang Sepah ataupun insan lain?


Pelbagai aksi yang ada didalam Filem Sepah The Movie ini antaranya adalah aksi lasak, romantik dan yang pasti adalah lawak yang bakal dibuat oleh Kumpulan Sepah itu sendiri.  Oleh itu nantikan Sepah The Movie di pawagam yang berhampiran dengan anda semua.

Aku mestilah nak tengok, Sepah tu mesti kelakar kan.





Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 @ JW Marriot Putrajaya

Hi Korang,

Di sebabkan dah ramai yang tulis pasal NAPBAS Night ni, so aku pun dengan rasa gatalnya pun nak tulis gak lah. Walaupun gambo yang aku snap sket je but kalau korang perasan muka aku nie ada kat merata-rata blog orang ramai. Dah macam celebrity dah aku rasa. Sket2 gambo sana sket gambo sini kan.


Aku sampai kira awal jugak lebih kurang dalam 6 lebih cam tu then terserempak plak dengan Eyriqazz. So duk bantai borak kosong je lah kan. Then dating plak sekumpulan ladies blogger yang aku tak berape nak kenal so bersocial media kejap kan, salam2, tukar2 URL, sembang2 bodo. Then sorang demi sorang sampai. Blogger lelaki biasalah geng GTB jelah. The rest tuh banyak blogger baru.


Rasanya inilah first time aku kuarkan IC untuk registration, coz selalunya guna email kan. Sampaikan Nuffies Farah gelak bila tengok muka aku kat IC. Katanya lain betul muka.  Then its camwhore time. Amik gambo sepuas hati. Snap sana sini, tegur2 blogger lain memacam lagi lah.

cilok dari Adameben

Lebih kurang kul 8pm, ktorg di jemput masuk ke Grand Ballroom. Mak oi besaunya. Ada 50 table so confirm 1 table 10 orang. Aku meja no. 37. Tak ramai pun 6 orang je. Ok lah. Kenal2, tukar2 URL, gelak2, gossip2 sket. 

Ktorg dihidangkan western cuisine. Dah lama x makan western time dinner cam ni. Selalu Chinese food je kan.

Western Cuisine


Ayam ni sedap lah


Oleh kerana meja ktorg dah terlalu belakang sangat dan aku malas nak bawah camera gajah so amatlah kurang aku mengambik gambo. Itu yang banyak cilok gambo2 dari blog orang lain. 




Tapi aku dapat lah tengok pemenang2 awards ni secara live. So dah kenallah blogger2 terhebat ni siap dapat amik gambo lagi. Tengok gambo atas, betapa jauhnya aku duduk kan. Nampak kepala orang je.


Performance pun not bad jugak, semuanya according tu itinerary dalam programme book yang ktorg dapat tuh. Dapat tu memang dapat tengok but dari jauh so nak tak nak tengok kat screen beso jelah. Ada James Baum, Reshmonu, Harith Iskandar, ada penari pole dancing bermuscle dan memacam lah.


Abis semua acara, ktorg sambung lagi ambik gambo. Kali nie dapat amik gambo dengan blogger2 yang level yang dah tinggi/otai lagi. So bertambah lagi kenalan blogger. Yang penting networking tuh.

Anyway, Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 adalah event berprestij yang terbaik yang pernah aku hadiri. Thks Nuffnang coz sudi jemput blogger picisan cam aku nie kan.


Bercuti Pun Best Jugak Kan

Hi Korang,

Rasa-rasanya bila dah hujung2 tahun ni kalau pi bercuti pun syok jugak kan? Tapi nak kemana ek. Memandangkan cuti aku pun tinggal 12 hari cam tu so tak leh jalan jejauh kan.

Kalau ke sini ok tak?


Dekat pun dekat, expenses pun tak banyak kuar. Nanti lah tanya Mr Big dulu cam ne. Maklumlah dia tukang bayar so kena lah pujuk2 sket kan.

Korang dah pi USS ni, best tak? berapa duit belanje korang abis kat sane ek.


Sunday, December 18, 2011

Gambar | Ladies Blogger Yang Gorgeous Di NAPBAS Nite

Hi Korang,

Di sebabkan aku tak ada mood nak menulis pepanjang kan. So korang layan je lah gambo-gambo yang sempat aku amik semalam nie. Diorg ni semua cantik dan dressingnya meletups tau.









Actually banyak lagi gambo but kamera bloggers lain.Mana taknya, bila orang nak snap je secara automatik aku terus je posing kan. Macam mana muka aku tak merata2 kat kamera orang lain kan. 

Ok nanti tulis lagi lah. Nak tengok DVD jap citer CARS 2 dengan Mr Big..

Chow..