Tuesday, May 3, 2011

Sepanjang April 2011 - Kita Enjoy!

Hi Korang,

Macamana aku boleh terlambat update pasal summary keje berblogging aku untuk bulan April ni kan. Yelah cuti weekend ni sampai 3 hari kan sempena 'Labour Day'



Ya Allah, memang hectic betul. Memacam benda jadi. Bebanan kerja yang tak berapa busy sangat tapi aktiviti bersosial pun makin hebat. Uishk tak terkata lah. Korang check it out ni.

Event
Merasa jugak bawak Exora masa Exora VIP test drive day. Seronok oo hari tuh memacam ilmu dapat, makan dapat, upah pun dapat. Yang best tu dapat masuk suratkhabar lagi tau.

Premiere Screening
Ermm aku bernasib baik dapat tiket tengok citer Scream 4 dan juga dapat media screening 3D citer Thor. Jakun sekejap lah kan sebab first time tengok wayang pakai cermin mata.

Outing
Merasa jugak aku pi tengok wayang kat Gold Class kan. Dahlah tiket mahal tapi servis baik punya.Nasib baik free kalau kena bayar tak do lah nak pi kan.


Skills
Banyak jugak aku menbuat cubaan untuk memasak benda2 yang aku langsung tak reti masak kan seperti spagetti aglio olio, nasi lemak, murtabak maggie dan memacam lagi lah. Tapi sayangnya satu gambo pun aku tak amik coz betul2 terlupa. Yelah masak2 then terus je makan, bila dah kenyang baru ingat. Jawabnya bulan nie mesti amik full attention bila time nak masak kan.


 
Eh, skill berblogging pun banyak jugak. Bulan nie banyak betul product aku kena review. Kebanyakan make up lah. Itu yang seronok tuh. Sambil2 mereview dapat jugak aku bermake-up2 kan.

Kebanyakan event or activities yang aku pegi nie adalah from Nuffnang dan juga personal media invitation. So thank you tau korang. Walaupun aku bukan blogger famous/glamer yang jarang dapat B.E apatah lagi advertorial post tapi dapat pi event2 nie pun dah cukup bernasib baik rasanya.

 
Ini adalah hasil usaha aku berblogging. Aku bukan mementingkan duit atau traffic tapi pengalaman tu aku rasa lagi bermakna dari segalanya. Apa-apa aku bangga dan bersyukur dengan apa yang aku lalui dalam bulan April ni.

4 comments:

hamzah ian said...

wa... banyak g event eh cik lily.. time exam la depa wat event byk2.. kalo tak mesti join.. hahahaha

sarah mohamad said...

bestnya. dapat tengok yg Gold class tu. *i jeles ni! hiks

J.M.R said...

kalo ada prescreening lebih, lanting2 le ke sini..dh lama takde chance gi prescreen nih...hehehehhee

Hazman said...

hurmm.... sonok kan bile dapat join event2x nie kan... tertungu2x citer ko pasal disko skating tue

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails