Friday, May 20, 2011

Video Jeng Jeng Jeng Cik Lily Putih Di YouTube

Hi Korang,

Dah makan ke belum? Aku dah.. kenyang betul dapat minum Rootbeer Float A&W tadi kan.. Alhamdulillah.

Ermm sambil melayani internet tengahari2 ni kan, tetiba aku terperasan nama aku ada kat youtube plak. Aduh hati dah cuak gak ni. Video apa plak pasal aku ni kan. Ntah ntah.. video jeng jeng jeng...tapi aku tak pernah pun buat video terlampau kan..

Tak caya,meh korang tengok sini.






Huahauhauahuahau... bukan video tut tut tut lah tapi video masa ktorg pi Selangorlicious sunset beach party minggu lepas. Yang best part tuh, Mr Big yang kene interview pun bukan aku hehehhe cuma jual nama aku je kan. Seronok wei. Dapat bercamwhore bagai, makan memacam lagi sampai sengkek perut dibuatnya.

Thank you to Cakapniaga kerana mengambil video nie untuk ktorg.

Later nanti aku citer lagi pasal Selangorlicious event nie ek..

3 comments :

J.M.R said...

sunset terbaik kt sini kan..

KiD said...

best kan gi selangoricous tuh.. sedap je tengok makan2 tu.. huhuhu
Pampers Pilihan Terbaik!

hazman aka species1980 said...

hahahaha.... camera man nie tak pandai la nak interview orang....huhuhu...apapun blog kot dah termaktub dalam video arkib selangoricious....