Sunday, May 29, 2011

AfraYuri Giveaway

Hi Korang,

Hari-hari minggu selain dari buat kerjarumah aku buat jugak kerja2 mentenet nie. Selain layan FB, main2 twitter dan berblogwalking. Tup tup terperasan ada giveaway kat AfraYuri blog.

Senang je giveaway nie, kena buat nie je..

`My Mother Nourishes My Life….With LOVE!’

Ishk adik aku nie sibuk plak ada sebelah plak kan tapi tak per mak aku memang sayang ktorg berdua sampai bila-bila pun.

1) Upload a picture of you and your mom with the caption `My Mother Nourishes My Life….With LOVE!’ on your Blog or your Facebook. - DONE
2) Leave the blog post link or facebook link here at comment box - DONE
 
 
Hadiahnya ialah New Garnier Body NutriRepair.. ermm aku memang suka benda2 cam nie. Nanti boleh bagi mak aku kan, kalau dia nak.
 
Hopefully ada luck lah ye...hehehhehe

3 comments :

hazman aka species1980 said...

kena check balik gambar2 dalam lappy nie...

kak ina kl said...

good luck

akan nak gi tapi tgk tarikh show tu sama tarikh dgn family day tpt keja hb..frust giler tak dpt tgk

KiD said...

nak satu! nak satu!! hehehee