Tuesday, May 17, 2011

'Our World, Their War'

Hi Korang,

Ermm tak lama Transformer 3 nak kuar kat panggung kat Malaysia ni. Memang tak sabar rasanya. Yelah sequel yang sebelum ni iaitu Transformer dan juga Transformer : Revenge of the Fallen aku tengok so confirmlah Transformer 3 : Dark of the Moon ni mestilah nak tengok kan.


Nuffnang ada nak kasi tiket wayang untuk bloggers yang kaki wayang kan. Aku mestilah tak ketinggalan kan, so kenalah entry pasal Transformer 3 ni kan

Ini soalannya :


Question : Tell us how you would protect the world from the Decepticons, and which Autobots character you would like to transform into to protect the world.


Rasanya aku akan belajar dari semua Autobot cara-cara untuk menentang Decepticons dari segala segi tak kiralah belajar pasal peralatan perang, cara Deception berfikir dan macam-macam lagi. Tak ketinggalan juga aku akan bersama-sama menyediakan pelan untuk bertindak apabila Decepticon ini menyerang dunia kita.

Autobots character yang aku suka untuk melindungi dunia.

RATCHET

Selain daripada Optimus Prime dan BumbleBee, aku juga suka kepada Ratchet. Ratchet ni merupakan doctor kepada semua Autobot kerana ia boleh bertukar menjadi ambulance bila di dalam keadaan kecemasan.


By the way, EON Bank Credit Card juga akan memberikan 50% discount untuk semua tiket wayang, movie merchandise dan juga F& B kat semua outlet GSC.

Eh macam-macam lagi lah promotion yang diorg berikan kepada pengguna EON Bank Credit Card.


Jangan tunggu lagi, cepat-cepat lah sign-up for GSC-EON Bank Credit Card hari ini.

1 comment:

KiD said...

autobots.. ready to transform!!
Gatal Gusi?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails