Tuesday, May 31, 2011

Kulit Nampak Muda & Menawan Dengan Revitalift White Day Cream SPF18

Hi Korang,

Nak citer sket nie..

Orang perempuan macam kita memang tak de masa sangat nak jaga kulit muka kita kan. Yelah sibuk di pejabat kemudian sibuk plak di rumah. Pendek kata sentiasa kena kekal aktif dan fit. Betul tak?

Bila dah malam dah penat, terus tertidur kan. Itu yang tak sempat nak pakai cream muka tu kan. Sudahnya umur muda lagi tapi bila tengok muka ishkk dah macam nenek tua kan.


Kini L'Oreal memperkenalkan krim muka yang dapat membantu kita dari segi anti-penuaan iaitu Revitalift White Day Cream SPF18.


Penyelidikan L'Oreal telah mengesahkan terdapat 15 tanda penuaan yang muncul di muka kita ni seperti keserian, kecerahan, mengurangkan kekusaman, Kulit nampak lebih halus, mengurangkan bintik hitam, membaiki tona kulit yang tidak sekata, keanjalan, Antikedut, mengurangkan kedut di tepi mata, mengurangkan kedutan Glabella, mengurangkan kedutan di dahi, mengurangkan garis ketawa, mengurangkan garis halus, mengatasi masalah garis rahang, menggeleber dan juga mengurangkan lipatan leher. Rasa-rasanya kulit kita yang sekarang ni boleh detect ke simptom-simptom ni kan


Revitalift White Day Cream SPF 18 ini merupakan jaminan anti penuaan untuk melawan 15 tanda penuaan dalam satu produk


Revitalift White Day Cream SPF 18 ni merupakan penyelesaian bagi masalah penuaan yang di alami oleh semua wanita dengan adanya bahan Pro-Retinol A yang aktif, segala sel akan di rangsang untuk menebalkan kulit dan juga memulihkan kesan kedutan. Manakala Vitamin B3 pula akan mengesan tanda-tanda kulit tidak sekata dan kusam dan juga melindungi dari UV. Kulit juga akan kelihatan lembut, cerah dan bermaya dan masa 4 minggu.

Bukan itu sahaja, jika di pakai setiap hari lama kelamaan kulit muka kita akan nampak auranya yang tersendiri.

Jadi apa lagi , dapatkan Revitalift White Day Cream SPF 18 di mana kaunter L'Oreal di seluruh negara dengan harga RM39.90 dan RM42.90 50ml pump bottle.

Ermm haruslah korang cuba kan..


Kesemua 15 tanda penuaan? Ermm tidak lagi dengan Revitalift White Day Cream SPF18 kerana korang begitu berharga.

2 comments :

J.M.R said...

patutlah cik lilu sentiasa nmpk mda..ini rahsianya..:-)

hamzah ian said...

laki buleh pakai????