Saturday, May 21, 2011

Buffered Earnings (BE) Menyinggah Plak

Hi Korang,

Memalam nie sambil layan AF dengan whole family Mr Big ni sambil berblogwalking kan. Memacam info yang aku dapat dari berblogwalking nie.

Errm pasal seniwati meninggal, pasal kes tanah runtuh yang menimpa rumah anak yatim di hulu langat dan memacam lagi lah. At least aku tau jugak hal dunia ni kan.

Tup tup tengah check website Nuffnang, aku terperasan menda nie


Hehehehheh nampak tak caya pun ada. Yelah aku memang jarang dapat buffered earnings (BE) nie, blog tak glamer lah kata kan.

Apa-apa thank you to Nuffnang sebab bagi kesempatan kat aku tambah duit dalam account Nuffnang kan..

p/s : Pas nie kena banyak lagi update blog lah jawabnya..

6 comments :

Myra Jay said...

Thniah ye.. ha pasni kena reajin berblog la baru $$$ masyuk..hehee

Sharinginfoz said...

alamak bagi le satu kat saya, tak ada BE ni, anyway thanks for the link

sarah mohamad said...

bestnya dapat BE! hiks

KiD said...

waahhhh... masyuuukkk!!! update.. jangan tak update

sW33tdARLiNG said...

oohh mmg seronok kalau BE menyinggah... terus datang mood blogging makin beriya2

puteraduyong said...

seronot....dapat BE...