Sunday, May 8, 2011

Hari Ibu Rupanya Hari Nie Ek

Hi Korang,

Eh korang ingat aku boleh lupa ke hari ni hari ibu hah? Walaupun aku belum lagi jadi ibu but still mesti kene wish kat omak den kan

So, ini dia.. omak den..


Selamat hari ibu aku ucapkan kepada Pn Norliah Ahmad yang selalu je ada bila ktorg ( aku + mat ayam) dalam kesusahan tak kiralah susah hati susah poket dan macam2 susah lagi lah dan juga time ktorg berdua senang serta dalam kebahagiaan. You always be there for us..



From Your Crazy Children.. Jaja + Boy..

We Love U Mak....


p/s : wei boy, ko dah wish ke blom? aku dah.. btw mak tanya bile ko nak kasi dia cincin berlian yang kite tengok hari tuh kat Habib ek? Dia tunggu tu tau... huahauahuahauhauah

6 comments :

♥MAMASYAZA♥ said...

happy mothers day utk ibu ciklily gak
wow cincin berlian, lepas ni mesti ada yg nak kawinnnn

KiD said...

selamat hari ibu makcik!!! nanti cik lily tu pos laa cincin intan berlian tu.. :)

JM BARIANI HOUSE PUTRAJAYA | Selamat Hari Ibu

hazman aka species1980 said...

hurmmm.... aku nie dah la wish pun just banyak diorang pegi makan2 satu famili ....okey la kan

CikLilyPutih said...

@mamasyaza
itulah my bro nie pelupa sket

CikLilyPutih said...

@kid
bukan aku lah, adik aku yg kene beli ..

Anonymous said...

i
i
i