Monday, May 30, 2011

Best Join Flash Mob, Dapat Hadiah Pulak Lagi

Hi Korang,

Sabtu lepas aku dengan Mr Big sempat pi Sunway Piramid untuk join Flash Mob bagi Magical Musical yang akan di adakan bulan Jun nanti. Sebenarnya aku sesaje je register online untuk join flash mob ni tup tup dapat plak kan.

Masa ktorg sampai Sunway hari macam nak hujan so rasanya tak jadi kot flash mob nie. Keluar je parking je hujan bukan main lebat lagi turun. Berlari-lari ktorg pi kat tempat registration ni. Rupanya flash mob ni diorg buat kat dalam Sunway Piramid so dapatlah join kan.


Lepas makan terus je ktorg pi kat concourse LG1. Rupanya dah ramai yang tunggu. Alamak tempat kecik plak tuh. So ktorg pun cari2 ruang untuk joget lah nanti kan.


Then dengar ada marching band plak, ermm dah nak start lah kan. Tengah duk leka melayan marching band tu, flash mob tu pun start. Ermm totally best, sempoi je diorg dance. Dalam masa 3 minit memacam movement dance yang diorg buat ikut lagu seperti Hairspray, Glee dan memacam lagi lah.


Sebab duk leka tengok diorg joget2 nie, aku boleh terlupa nak join sekali. Bila dah abis baru aku teringat dah Mr Big duk gelak2kan aku kan. Ala x perlah nak buat cam ne kan. Mesti next time ada lagi punya lah.

Kemudian ktorg pi redeem gift yang diorg cakap masa registration. Bukak-bukan envelope rupanya ada :


Tiket untuk tengok Magical Musical pada 24th June

dan juga


Tiket masuk Sunway Lagoon all parks tau yang valid untuk 31st Dec dan juga sepasang jam dari Sunway Lagoon. Wah boleh lah pi bermandi-manda dengan Mr Big kan
Ermm macam tak percaya boleh dapat ni semua. Pegi suka-suka je but memacam dapat.
Apa-apa pun thank you to AMBP dan Sunway Lagoon for all these gift lah.

4 comments :

isabelle said...

u x pakai rambut afro kaler2 tu ke beb?

Bella Enveeus said...

yeay best nye dpt byk gifts! :) jom pergi tengok musical.. i love musicals! ;)

lagenda said...

wahhhh..dpt tix dgn jam tu yg best tu kan!

hazman aka species1980 said...

whoaaa...awek2 pun cun gak tue...keh3x...