Thursday, May 26, 2011

Sendiri Di Malam Jumaat

Hi Korang,

Ermm aku sendiri kat umah ni untuk malam ni. Mr Big may be tak balik coz dia ada dinner then dia terus balik umah omak dio.

Di sebabkan aku pun baru je balik dari Maybeline Event petang tadi so tak berapa lapo sangat nak makan kan but makan tetap kena makan kan so aku beli nie untuk peneman perut aku kan.


Aku tak tau ini pilihan yang salah untuk makan memalam kan but i like it. Mee goreng tu memang sedap tapi aku makan sket je selebihnya aku bedal ice cream coklat ni kan.


Masyuk sungguh. Memang enjoy sambil makan semangkuk ice cream tengok tv. Layan lah sebab tak de orang kacau pun kan.

Tapi terasa sunyi bila Mr Big tak de kat umah nie. Yelah kalau tak time-time sekarang ni bilik entertainment tu bukan main bising lagi sebab dia sibuk main PS 2 game sambil melalak berkaraoke kat you tube.

Ermm sunyilah rasanya..

4 comments :

Eyriqazz said...

habis semangkuk ko habiskan?peganti malam jumaatke ni?hik3..

KiD said...

laaaa.. bila Mr Big balik??
Boleh Cashout Earning Churpchurp Pertama!! Tapi......

Farah Shamsudin said...

feberet saya tu mee grg.. sedap kan..

hazman aka species1980 said...

kesunyian di malam hati....keh3x...