Saturday, May 28, 2011

Dapat Kung Fu Panda Tumbler Besau

Hi Korang,

Sabtu-sabtu ni duk berjalan je lah kan tup-tup malas nak duk umah rasanya. Lagipun ada flash mob kat Sunway tadi, itu yang bergegas ke sana. Best jugak flash mob nie, ala yang joget-joget kat dalam shopping complex tuh. Flash mob ni adalah untuk Magical Musical show bulan depan. Aku dapat invitation so pi lah kan.

Abis flash mob ktorg plan nak pi tengok Kung Fu Panda 2. Naik lah ke tingkat atas. Mak datuk panjang giler orang beratur. Terus cancel. Tup-tup Mr Big terperasan ada orang minum tumbler besau gambo Kung Fu Panda kan, cepat-cepat dia heret aku pi kat kaunter orang jual popcorn kan. Hah kau, memang tumbler tu besau dan tinggi. Murah je RM14.90 tau siap dapat popcorn sekali.

Hah, ini dia tumblernya...


Besau kan. Actually bukan semuanya air pun but bawah je tempat air atas tu tempat popcorn. Unik jugak lah aku rasa. Di sebabkan tak dapat nak tengok citer nie dapat beli tumbler ni pun jadilah kan.

Si kembar KungFu Panda

So aku usunglah kesana kemari dalam Sunway ni. Yang best tu semua orang pandang aku je may be tumbler ni obvious besau kot. Ada yang siap tanya aku beli kat mana. Wah aku boleh dapat komisen nie sebab promo tumbler nie kan. Ada budak kecik siap nangis nak aku punya. Mr Big duk bantai gelak2 je kan.


Terglamer kejap la aku dibuatnya. hehehehhehe... best..

p/s : nanti aku upload pasal flash mob tu ek.. yang best tu dapat ticket masuk sunway lagoon all parks tau.

4 comments :

KiD said...

nak! nak! naaaaaaakkk... huhuh heheheeh
=Hadiah Baru dari NUFFNANG!

J.M.R said...

td gi klcc nk tgk kungfu panda pon full, then ada la tnampak budak laki pgg menda ni. besor giler..cam menarik gk kalo beli nih..

♥MAMASYAZA♥ said...

kalo sikecik akak yg tgk tumbler besorrr camtu, sah le akak kena beli

hazman aka species1980 said...

hurmm.... tumbler kalau order air teh o kurang manis ade jual tak ? ekekekeke