Monday, May 9, 2011

Cantik Ke

Hi Korang,

Nak tanya sket pendapat korang, boleh tak? ala sket je...

Ni hah..



Make up kat mata tu lah, ok ke tak? Ermm ada orang baru2 nak bergiat dalam bidang andam mengadam ni. So aku ni cam bahan uji kaji  a.k.a model lah sangat.


Ni hah full versionnya..

Cantik ke ek?

Nanti tolong komen sket ek. Baik ke buruk ke aku terima je.. Penting ni tau.. Tang mata tu tolong komen lebih sket ek..

18 comments :

makdara TERdiva said...

wow! bulu mata pelesu tu yg tak tahan..ehehe!

ai tak reti sgt nak komen2..tp nak sharing sikit dari pembacaan ttg tips make-up.

kalau nak nampak muda, jgn guna blusher coklat tapi guna kaler pink

tang mata tu..kalau dibuat style mekap soket mesti lagi cantik.. :)

- zuriey - said...

cantik kalau tgok yang pic dkat tu..yang pic jauh tu tak nampk mata pun

ShaZlan said...

Uiikkksss...

komen pic 1:i like part lashes tue...
tapi, knpe tak dilentikkan lagi?
Baru lah gempak tahap gaban babe...

*wink wink*

komen pic 2:ok kot, cuma dressing tu patutnye kasi glamer bling2 sikit lagi, heheheh ;P

nurayunni said...

cantik..suke sgt kombinasi kaler purple!

haiqal said...

Bolehlah.Tapi warna dia macam jauh gila berbeza ngan warna kulit anda.HAHAH

Siti Radz said...

cantik sangat uols! I suka :)

Jard The Great said...

waa.. cun2.. akak pakai bulu mata palsu ke?

Jard The Great said...

ajar aku!

Noriz said...

wow...u look purple! hehehe... cantik la kak...bukan kemain lagi bulu mata palsu tu...gojes!

sW33tdARLiNG said...

bulu mata ngancammm uuuuu!

CikLilyPutih said...

@makdara terdiva
aduh pajangnya komen but semuanya membina akan improved lagi masa akan datang tau.. thks

CikLilyPutih said...

@zuriey
oo cam tu ek.. ok ok. akan improved lagi

CikLilyPutih said...

@shazlan

nak lentik lagi? aduh nanti aku cakap dgn pak andam ek

baju kene bling2? ok ok next photoshoot ek... huahaua

CikLilyPutih said...

@nurayunni
ye ke? TQ tak

CikLilyPutih said...

@haiqal
la ye ke? ishkk ok ok akan perbetulkan lagi lah

CikLilyPutih said...

@Cik Siti Radz
ermm mestilah cantik tgk sape yg solek kan huahuahau

CikLilyPutih said...

@jard
haruslah pelesu lah.. manalah aku ada bulu mata lentik cma tu kan.. huhu

nak ajar? alah aku pun org make up kan tau

CikLilyPutih said...

@norix

itulah kan, blom penah guna kaler purple lagi.. cantik plak rasanya lah