Wednesday, May 4, 2011

MAK LAGENDA GIVEAWAY

Hi Korang,

Tengah lepak2 layan youtube sambil nyanyi ni aku pun sempat jugak berblogwalking jugakkan. Tup tup terpandang kat kat shoutbox aku ada orang ajak join giveaway lah. Ishk aku suker join benda2 cam ni kan. Mana tau ada chance menang kan. Hehehehe


Hah giveaway ni daripada Mak Mahsuri Lagenda tu lah. Ermm aku kenal dia ni masa ktorg sesama join Exora VIP Day tu lah. Dari situlah aku kenal dia kan.

Antara entry si mak mahsuri yang aku suka ialah


dan juga


Aku yang betul nak tau pasal mak mahsuri ermm

1. Betul ke hubbynya mak mahsuri tuh mat tiarap ek? Rasa cam ye tapi tak sure lah kan

2. Mesti busy kan nak tulis blog lain, nak jaga anak lain, nak jaga laki lagi kan. Citer sket lah.

Ermm itu jelah kot aku nak tanya. So aku tag ada 2 orang nie which is K Ina KL dan Daydeck86. Diorg berdua ni memang rapat giler dengan aku jugak lah.

Hah itulah jelah kot. Hopefully ada 'ong' lah kan.

hehehhehehe Wish me luck

3 comments :

KiD said...

gud luck ong lah cik lily!!

kojie said...

suker akak nyer soklan...hahaha

Pondok Papan said...

Selamat maju jaya dan semoga menang ini giveaway akak..hehe