Sunday, May 22, 2011

Bloggers Day Out : Layan Nur Kasih The Movie @ GSC Mid Valley

Hi Korang,

Aku baru balilk dari tengok wayang Nur Kasih The Movie tadi. Its free tiket okeh. Itu yang aku suka tu kan.

Cam nie citernya. Ada tak korang perasan last week kat blog Hazman ada buat ala-ala cam tengok wayang dengan dia. So cepat-cepat aku email kat dia hari tuh. Tup tup dapat plak kan. Cepat je dia reply email aku. Dapat aku 2 tiket.

Di sebabkan Mr Big tak berape minat nak tengok citer sedih-sedih cam nie jadi dia tak nak temankan aku. Nak tak nak aku paksa daydeck untuk teman aku pi tengok citer nie.

Aku sampai Mid Valley cam kul 12 lebih gitu. Cari parking punyalah payah coz hari cuti agaknya ramai sangat orang pi shopping kot. Lepas 20 minit cam tu baru dapat parking.

Tiket wayang paling panjang sekali aku tengok

Jalan ke Jusco ingat nak shopping sket ermm hampeh bila tengok kaunter nak bayar tu bukan main panjang nak bayar terus cancel. Cuci2 mata kejap kat Metrojaya then terus naik atas. Bukan main ramai gila orang kat lobby GSC ni. Kaunter beli tiket wayang tu sampai ke Mc Donald lah kan.


Jejai, Bean dan Ain


Hazman dan HamzahIan

Jumpa jugak diorg ni semua betul-betul depan pintu masuk GSC. Time tu Hazman, Jejai, Hamzah, Shara dan pun ada. Cuma tunggu Bean dan Daydeck je. Sementara menunggu tu bercamwhore bagai lah kan memasing.

Bila masuk panggung pun still memekak2 jugak kan macam dah Nuffnang premiere screening plak rasanya.

Filem ni aku rasa tak sampai 2 jam pun. Memacam rasa ada masa tengok citer nie. Seronok, sedih, kelakar pun ada. Ishk nantilah aku buat review pasal filem nie ek..

Its fun outing dengan diorang sekali sekala, memacam gossip / citer leh dapat tau kan.

Tokeh Wayang

To Hazman, terima kasih bebanyak coz sudi belanja ktorang tengok wayang Nur Kasih The Movie ni kan, at least tak de lah aku pi tengok citer ni sengsorang kan.

Kalau buat lagi ajak aku tau

6 comments:

hazman aka species1980 said...

whoaaa.... dengan pantas yea ko buat post entry...TENGKIU SO MUCH... don't worry aku rasa movie day out ni akan jadi at least acara bulanan ...semestinya ko jadi 1st choice untuk undangan...

puteraduyong said...

waaa...sangat best...apsal tak ajak..? :)

Sharinginfoz said...

memang bagus hazman ni

KiD said...

isk isk isk.. abg aku tak ajak haku pung.. sob sob sob.. (muahahahaa)
Buffered Earning dari Trudy & Teddy

hamzah ian said...

curi gambar.. hehe

Anonymous said...

Thanks for sharing your ideas. One thing is that individuals have a solution between fed student loan plus a private education loan where it's easier to go for student loan consolidation than through the federal education loan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails