Sunday, May 29, 2011

Maybeline HyperSharp Liner Great Party

Hi Korang,

Last week aku dapat invitation dari Maybeline untuk majlis perlancaran produk mereka yang terbaru iaitu 'Hyper Sharp Liner', Majlis ini di adakan di ilLido Lounge Bar, KL.


Ada jugak ladies blogger yang lain di jemput seperti K Ina KL, AfraYuri, Fara-Eng, Jard, Zuriey dan ramai lagi lah.

With Connie PR for Maybeline yang jemput ktorg

Masa ni event blom start lagi.

Selain dari majlis pelancaran dan pra-tonton video mengenai 'Hyper Sharp Liner' ini, ada juga demontrasi cara penggunaannya oleh jurumekap Taki kepada duta Maybeline iaitu Liyana Jasmay dan juga para editor pelbagai majalah wanita terkini.

Gaya model tak?


Kami juga boleh mencuba eyeliner ini dengan bantuan jurumekap2 yang telah di sediakan. Semua orang cuba cuma aku je yang takut nak buat lah.

Dengan Liyana Jasmay

Memang sporting abis lah

Majlis di akhir dengan sessi Q & A mengenai produk ini dan juga sessi bergambar dengan seluruh warga kerja Maybeline.


Terima kasih kepada Maybeline yang sudi mengajak aku ke event2 sebegini dan juga memberi goodies bag yang ada pelbagai produk untuk di cuba.

I Love U Maybeline...

Nanti bila dah cuba aku buat review tau.

3 comments :

hazman aka species1980 said...

wow... comeynya si afra tu yea.... ;-p

kak ina kl said...

happening kan..memang best gi event maybelline

zairy said...

Mmg happy..