Saturday, May 7, 2011

Friday Nite @ HyppTV Party

Hi Korang,

Salam sabtu.. Nothing much nak citer cuma nak tunjuk kan korang a few photos yang sempat di ambil masa Hypp TV Party malam tadi kat Neo Tamarind KL dengan bebudak + mak orang + anak orang + laki orang + tunang orang + makwe orang dan memacam orang lagi lah.

La tak caya, meh layan gambo ni dulu lah.

Ada can angkat satu kan?

Asyik2 muke kite je kan..

Nie pirate2 dalam negeri tau

Laddies blogger yang sporting

A perfect couple


Hah, betul kan aku tak tipu? Bebudak bloggers ni semua dah jadi sawan camera di sebabkan banyak sangat minum air asam jawa dan air serai itu yang sampai lanun2 nak tetak leher orang tu kan..

This is only teaser tau.. nanti aku citer lagi...

9 comments :

kojie said...

bestnya cik lily...cmner dpt semua event2 ni

hazman aka species1980 said...

Hahahaha.....memang betul kata ko .. aku nie lambat skit update gambor.... ;-p

diha_fitri said...

Hi, cik lily putih! Salam perkenalan dr saya~

Emila Yusof said...

kak emila pernah peergi neo, oh air asam jawa dan serai tu memang best!!!!

CikLilyPutih said...

@kojie
masuk nuffnang punya event je..

CikLilyPutih said...

@hazman
alah biasalah aku pun sama lah

CikLilyPutih said...

@diha
hi dina nie meeting u

CikLilyPutih said...

@k emila
memang pun ktorg duk bedal air asam jawa je..

hen party said...

My kid wants to buy Rayman raving rabbids tv party but we do not yet own a wii fit game. Does anyone know if the game can be played without wii fit while we wait for one to become available?