Sunday, December 18, 2011

Gambar | Ladies Blogger Yang Gorgeous Di NAPBAS Nite

Hi Korang,

Di sebabkan aku tak ada mood nak menulis pepanjang kan. So korang layan je lah gambo-gambo yang sempat aku amik semalam nie. Diorg ni semua cantik dan dressingnya meletups tau.









Actually banyak lagi gambo but kamera bloggers lain.Mana taknya, bila orang nak snap je secara automatik aku terus je posing kan. Macam mana muka aku tak merata2 kat kamera orang lain kan. 

Ok nanti tulis lagi lah. Nak tengok DVD jap citer CARS 2 dengan Mr Big..

Chow..






3 comments :

hazman aka species1980 said...

whoaaa....memasing pasang badan siot....cun laaa

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Waaaa gambar ai pun terselit sama.. like3 hehehehehe

NadyaBubble said...

seronok dapat jumpa CikLily :D harap dpt jumpa lagi...