Saturday, December 24, 2011

Inilah Hasilnya

Hi Korang,

Aku memang jarang cash out kan duit Nuffnang aku ni. Yelah tak de apa nak buat kan so buat apa nak kuarkan baik biar je beranak-pinak dalam account tu kan. Tup-tup hari tuh tengah aku duk godek2 dalam payment section nie entah can aku boleh tertekan cash out button ni plak. 


Hah nak buat cam ne, terpaksa lah kan. So dah receive pun chequenya dan baru je pi bank-in semalam. Kiranya dapat lah hasil berblogging ni menampung expenses aku masa pi bercuti minggu depan ni kan. 

Betul lah kata orang sket sket lelama jadi bukit kan. 

Eleh korang dapat berapa plak kan, ermm mesti kencang punya dari aku kan maklumlah siapalah aku ni kan blogger kecil-kecilan jelah.




6 comments:

Ijah EmoTemo said...

wee bestnya! ijah punya sikit je lg. nk kumpul lg hehehe

hazman aka species1980 said...

whoaaa... memang kena la timing kan....bulan nie rasanya banyak gak dapat duit HASIL BLOGGING kan....

roe said...

found you! :)

keep in touch babe!

Em's Family said...

cik lily, i lagi kecik dari u :)

Bella Enveeus said...

Kalau I ni, memang la sikit beno amaunnya.. Biar dok kat dalam akaun tu je dulu, nanti betul2 perlu baru nak cash out :)

blog-tips-kurus said...

tahniah!
harap2 dapat tempiasnya.. huhu!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails