Monday, December 5, 2011

Vitagen Punya Angkara

Hi Korang,

Mr Big dengan baik hatinya telah bekalkan aku Vitagen 2 botol dan sebantal roti chocolate gardenia untuk jadi bekalan aku on the way balik Penang pagi nie. Ermm kalau dah tersayang yang bekalkan siap bubuk dalam beg bekal kan of course aku bedal walaupun aku jarang minum air cuci perut pepagi buat breakfast kan.


Hah, apa lagi belum sampai Toll Rawang aku dah abiskan sebotol Vitagen tu dengan 2 kali sedut termasuk 3 keping roti chocolate tu kan. Hah ko tak sampai 10 minit, perut dah bagi signal kurang baik. Aduiyai in between Sabak Bernam nak sampai Behrang ni tak de R n R plak. Kena la bertahan semahu mungkin. 

Nampak je R n R kecik tuh, terus je aku masuk tanpa fikir panjang. Yelah perut dah sakit kan. Mati enjin, turun kereta terus berlari. Nasib baik tak berapa ramai orang sangat kat toilet pompuan ni. Terus lakukan apa yang di plan tadi. Tak sampai 10 minit lega rasanya. Rehat kejap then sambung journey. 

La belum sampai Tapah lagi, perut buat hal lagi. Berhenti lagi kat petrol station kan. Settle kan apa yang patut. Ishkk teruk betul lah. Rasanya nak sampai Toll Juru ni dekat 8 kali aku stop buang air kan. 

Sampai site, aku tepon Mr Big ngadu dengan dia pasal hal nie. Dia boleh cakap apa, I dah letak minyak senyonyong dalam Vitagen tu, jangan kasi orang2 Penang mengurat U. Terus aku tergelak2 tak jadi nak marah dia. 

Itu lah kalau tak leh minum jangan minum kan. Huhuhuhuhu...

P/S : Nak tengok Ombak Rindu sekali lagi lah... Gurney Plaza? malam nie.. ermm fikir jap lah..

7 comments :

Cho Zila said...

ooo tak leh yerk.. kalau akak bolehjer makan banyak manapun tak bersihpun perutni..
kalau tak tahan jangan dibuat dah ler jalan jauh kot kalau dalam rumahjer takperler..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

drive sorang2 ker? last week baru trn penang :)

Alyza Fisol said...

sye minum vitagen slalu pn, tak penah jadi camni...huhu...kot tak lut kat sye kot.. :(

Fazrol said...

cuci perut tue...
bagus ayat mr big.. he he

Hazey said...

Cik Lily.. memang mencabar yek, bila drive then sakit perut.. adoi.. btw all the best ya and take care duk jauh2 kat penang tu..

Zezebel Lair said...

Sejak dah pregnant, dah tak minum vitageb dah, takut paras gula naik pula, :D

swimming pool pump said...

Its looking a good medicine Vitagen.
I enjoyed reading here about.Nice share thanx.