Monday, December 26, 2011

Merah-Merah!

Hi Korang,

Memandangkan ktorg sekarang ni tengah cuti-cuti semalaysia, maka tempat pertama yang ktorg pi of course lah umah mak aku kan. Eh, mestilah check-in sini dulu kang tak berkat plak percutian aku kan.

So balik2 semalam, tengok kat laman tu


jeng jeng jeng

Tu dia buah rambutan bergayut2 kat pokok depan umah. Apa lagi turun kete terusje petik makan. Lama jugak lah aku lepak kat pangkin umah aku tu bedal rambutan ni kan. Dahlah segar manis plak tuh.

Nasib baik manis buah kalau manis gula mau kene potong kaki jawabnya, kena diabetes kan.

Ok nanti citer lagi, internet slow cam siput vavi ni.

p/s : Aku sempat pi Johor Premium Outlet tadi but tak leh nak masuk coz banyak giler kete nak masuk parking. Dekat 5km jem nak masuk. Ermm jawabnya kene datang lagi lah kan..



4 comments :

hamzah ian said...

lama tak makan terus dari pokok

Em's Family said...

merah menyala rambutan mak u!! sedap makan bawah pokok je ni

hazman aka species1980 said...

whoaaa... masak semuanya...confirm manis dan lekang nie...rambutan gading ade tak beb ?

MaryaYusof said...

Sedapnye rambutan...alahai, ms baru smp dulu anak sy si Iman dok sebut2 nak mkn rambutan..kecian kat die adoyai..sy pun teringin gak...feberet nih huhuhuuu