Friday, December 23, 2011

Sepanjang Sept,Oct & Nov 2011 - Sampai Tak Terkata

Hi Korang,

Apa yang aku boleh cakap ialah letih sesangat. Tak de masa nak berehat langsung. Siang malam tak lekat di rumah. Abis keje pi event. Weekdays night penuh dengan event sampai weekend pun ada jugak jemputan event. Kalau aku charge diorg ni confirm2 aku dah boleh beli share kat Nuffnang tau. kahkahakhakhakahkaha jangan nak berangan. Kata orang berblogging biar ikhlas bukan mata duitan ye.


Skills
Dapat jugak aku merasa review smartphone HTC Sensation 2 minggu yang bermakna lah. Memang seronok sangat first time ada smartphone kan. Kira cam jakun sket lah. Lepas tu plak jugak merasa review DSLR camera Sony NEX 5. Walaupun sehari je but performance camera tu memang tip top lah. Dapat jugak belajar make-up2 kat Avent Beauty Workshop dan belajar buat video tutorial cara nak make-up.

Events
Aduiyai, lagi lah banyak. Melambak2 siap dapat jumpa artis lagi dan bukan artis je dapat jumpa celebriti chef lagi. Dapat pi tengok AIM Live lagi. Launching product tu tak yah nak cakap lah memang ada je time2 minggu, party pun kene attend jugak. Dan yang paling best aku conduct hi tea party sendiri kat umah aku siap make-up artist datang tuh.

Premiere Screening
Tak boleh nak tulis terlalu banyak sangat. Sampai dah lupa2. Pendek kata segala citer baru semua aku dah tengok lah.

Kebanyakan event or activities yang aku pegi nie adalah from Nuffnang dan juga personal media invitation. So thank you tau korang. Walaupun aku bukan blogger famous/glamer yang jarang dapat B.E apatah lagi advertorial post tapi dapat pi event2 nie pun dah cukup bernasib baik rasanya. Walaupun letih cam ne pun aku mesti buat jugak sebab keseronokan yang di rasai tu kan..



Ini adalah hasil usaha aku berblogging. Aku bukan mementingkan duit atau traffic tapi pengalaman tu aku rasa lagi bermakna dari segalanya. Apa-apa aku bangga dan bersyukur dengan apa yang aku lalui dalam bulan Jun ni. Yang penting bersabar dan rajin ok.

Hopefully bulan Disember lagi best lah hendaknya ek sebab dah hujung tahun kan hehehehhe.

Oklah nak sambung buat entry dulu.. Choas...

p/s : gambo2 yang ada kat atas tu tak de kene mengena langsung dengan entry nie ek.. Aku sesaje nak letak coz kosong sangat rasanya dalam entry tak de gambo kan..


6 comments :

Em's Family said...

gambar last paling mahal sekali hahaha

Fazrol said...

Gambar ada kena mengena tue...
Terlampau kepenatan ha ha..

Ijah EmoTemo said...

bestnya akak. yes kdg2 kita bkn penting kan trafik atau duit tp lebih kpd pengalaman. heheh. bkn mudah nk dpt peluang semua tu :)

MaryaYusof said...

Memang seronok b'blogging ni...mcm sy just utk mengisi ms lapang & tambah kenalan... it's a great experience that money can't buy...betul x?

hazman aka species1980 said...

tu la kan...aku pun dapat peluang pegi event dengan jasa baik ko....thanks beb....

JMR said...

penat sunggoh cik lily kita nih..:-)