Monday, November 14, 2011

Gambar | Pelbagai Aksi Anuar Zain Di AIM 2011

Hi Korang,

Entry ni aku tujukan khas untuk peminat setia Anuar Zain yang rasanya payah betul kita nak jumpa dia in public kan. Last aku nampak Bang Nuar ni tahun lepas kat KLCC time krismas, dia sorang je itu pun nampak cam in hurry je.

So Mr Big pun berusaha nak pi amik gambo Anuar Zain ni sebanyak mungkin kan. Dia kata, dia malas nak dengar aku membebel kenapa tak amik gambo Bang Nuar ni bebanyak. Rasanya lebih 25 shoot gambo Anuar Zain ni dia amik.







Aku letak sket je kat sini coz yang lelain tu aku nak print letak bawak bantal supaya lena aku tido kan.. hehehehhe tipu arr. Dia memang tetap di hatiku selamanya lah..

Disebabkan seat ktorg nie actually tak berape cun langsung, walaupun memang dekat dengan stage memang clear tengok muka artis tapi bila amik gambo, dapat amik dari tepi je. Itu yang fail tuh.

Apa-apa pun korang enjoy lah gegambo Bang Nuar tuh ek.

I lap U lah Bang Nuar..


10 comments :

hazman aka species1980 said...

Tengok gaya memang humble jee.... sayang kan dia tak perform malam tue...

!! YaNa YassiN !! said...

mmg abg nuar wajah exsklusif,.. payah wooo nak amik gambar ngan dia,.. :(

ArsheedA said...

uwaaaaa!!!! bestnya sis...sgt jeles ok :p

adianiez AIDA said...

i love anuar zain! suara dia terbaik !!!

nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

aimaniman said...

anuar zain memang ada kelas tersendiri.. suaranya memang baek punya..akak memang minat sesangat kat dia sbb susah nak cr penyanyi lelaki sehebat dia

Syigim said...

thanks thanks thanks thanks!!!! i love bang nuar jgk!! hihi.. thanks for the picts.. terubat rindu :)

ummiarissa said...

nak tengok lagi...mana lagi...tak aci lah simpan...

KiD said...

nak sainnnnnn

lieynanilaz said...

wah!!...akak pegi AIM ke..
puas tengok artis pujaan kan...hehe.

BeaN MorENo said...

Abang Nuar!