Friday, November 18, 2011

I Want To Break Free

Hi Korang,

Dah nak dekat weekend nie dan aku betul2 penat minggu ni. Dengan keje opis yang melambak, dengan event2 yang kena attend, dengan movie screening lagi, nak kemas umah lagi, nak layan baby beso lagi so I'll think, I need a break lah.

So dear, tolonglah bawak aku pi berweekend gateway ek.


Tak yah jejauh, dekat pun jadi lah kan. Asalkan aku leh bernafas seketika dengan tenangnya. Dapat pantai pun ok gak kan. Boleh guling2 kat pasir pantai sambil sun tanned sket ek.

Ermm memintak mimpi jadi realiti la ye...

Salam Hari Jumaat Korang...


7 comments :

KiD said...

gi berehat CLP.. cameron highland!

mimie1678 said...

i need vacation too! selamat hari jumaat ciklily!

Mama Zharfan said...

me tak sbr tunggu next weekend sbb nak balik kg :)

hazman aka species1980 said...

betul jugak tu kan... asyik ke sana ke mari... weekend mmg kena kasi REHAT DAN RAWAT ( R N R )

the::bored::sha said...

cantik!! cik lily nak p holiday mana?meh sini book dgn sha ! kekeke

kak ina kl said...

wow bestnya gi honeymoon

Alyza Fisol said...

selamat hari jumaat lily..

gi la rehat mane2...amik cuti...rehat puas2...jangan buat pape...fuhh best kalo dapat rehat sepuas2nya... :D