Saturday, November 19, 2011

Impianku Yang Belum Kesampaian

Hi Korang,

Rasanya semua orang ada impian kan, ermm aku pun begitu gak. Yelah nak laptop speed laju, IPad yang superb, telefon yang sangat smart dan pelbagai lagi la. 

Aku pun memang dah lama simpan hasrat di hati untuk memiliki gadget2 yang high tech ni. Yelah pegi memana semua orang akan get in touch with gadget diorg. Tak kira lah Ipad ke, smartphone ke, tablet ke ermm memacam lagi lah benda2 yang pelik2 tapi leh connect to internet. 

Yang aku idamkan ialah :

Blackberry Bold 9900

Ermm aku memang gilalah dengan Blackberry Bold ni. Memang dah terlalu simpan hasrat di hati ni. Aku kagum dengan functionnya walaupun mesti korang rasa alah sama je dengan smartphone yang lelain kan. but bagi aku tidak. Aku suka Blackberry Bold ni dia function BBM iaitu Blackberry Messanger. Majoriti kengkawan aku memang pakai Blackberry so bila nak comunicate, semuanya guna BBM. Itu yang aku sakit hati tuh kan. Selain dari tuh, dengan Blackberry Bold ni aku boleh check email on the spot dan juga leh update status kat facebook dan twitter


Sebenarnya bukan aku tak mampu nak beli Blackberry Bold ni. Tapi tiap-tiap bulan ada je halangan untuk aku memiliki smartphone ni. Budget memang ada but senantiasa ada je benda lain yang penting kena didahulukan. Lagipun Blackberry Bold bukan keperluan tapi more to kehendak, so kenalah take time untuk archieve

Sebab tu lah aku beria-ria nak join contest gadget impian dari denaihati.com ni, manalah tau boleh jadi top 10 kan. Kata orang usaha tu penting untuk tentukan kejayaan seseorang kan. Ayuh, mari korang vote aku dengan FB like, retweet dan klik google column kat atas entry ni ek. Mudah-mudahan kalau ada rezeki, memang jadi milik aku kan.

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.comAnarm.neteQurban.comSilver Asia Sdn BhdKedai Kak SitiRakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak“.



24 comments :

mamaNoriz said...

ada gak impian tpi impian gadjet ni mmg mimpi je lah sbb mahal la kak...

huhu..
anyway,gd luck cik lily!

paihujey said...

good luck..kalau member semua pakai BBM memang wajib la kita pun nak ada BBM kan..lagi senang kalau nak berkomunikasi..lagi satu, BBM free kan?

http://paihujey.com/blog/apakah-gadget-impian-pilihan-aku/

hazman aka species1980 said...

GOOD LUCK beb.... nanti aku buat entry khas untuk korang....

Eyriqazz said...

BB...mengidam jugak ni....bila la nak rembat ni...

dah buat apa yang patut ciklily..cuma button retweet tu tekan2 tak kuar...

JebengOtai said...

Gud luck :)

Sy dah Tweeter...dah Like...dh Google+

Peserta Contest Gadget Impian DenaiHati , JebengOtai

Fathiah Jasni said...

gud luck!! :)

JMR said...

good luck cik lily!:-)

KiD said...

waahhh.. BB bold.. good luck tau!!!

Alin Marlini said...

Alin pun camtulah CIk Lily....bila dpt bonus raya terus tangkap satu..kalau dok pk2..mesti kesudah mesti tak dapat...

Denaihati said...

Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan kerana berjaya menjadi peserta Contest Gadget Impian peringkat 1 dan semoga berjaya. berusaha, berdoa dan bertawakal kepada Allah s.w.t. insyaAllah.

Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

Zie Fauzi said...

good luck cik lily...
dah klik button2 berkenaan tanda sokongan..

Zie Fauzi said...

button retweet mcm xleh tekan saja...

Myvitrd said...

good luck kak.. siapa tahu rezekiny nantikan

JAI said...

Gudluck wehhhh..semoga impian termakbul

mAsHiMaRo said...

goodluck cik lily!;p

Nizam said...

semoga berjaya yer... cayok2!

kakyong said...

singgah sini..
gud luck cik lily.. apsal x leh tekan button RT tu..


mai la support kakyong sama
http://www.kakyong.com/2011/11/gadget-impian-kakyongdotcom.html

chii said...

gud luck juga dari chii

paihujey said...

masa dilanjutkan lagi seminggu..masih sempat untuk berusaha lakukan yang terbaik ni kan..

Bumilangkawi said...

Gud luck ya.. :)

Belanja sy Like @ Bumilangkawi Homestay

UpProfits said...

Dh vote..Like, G+1, RT & komen..tolg gak http://eiz1004.upprofits.com/samsung-galaxy-note-sebaga-gadjet-impianku/

n@n@ said...

done like FB, RT, G+ and komen.

gud luck

http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian-by-denaihati_19.html

Bosco d'Glamor said...

support | good luck ^^

Myra Jay said...

smoga berjaya