Wednesday, November 23, 2011

Welcome To My New Home

Hi Korang,

Kan hari tuh aku ada citer yang aku akan tinggalkan Mr Big untuk quite sometimes kan. So dalam jangkamasa 2-3 bulan nie aku akan tinggal di sini. Jeng jeng jeng.. Meh aku tunjukkan rumah baru aku. 

Pinjam pintu jiran selevel nie ek.

Katil empuk aku

Dapur yang comel

Tempat nak berendam

Free flow interner 24/7

Apa macam best tak? For sure korang mesti cakap best punya. Yelah duk hotel kan for 2 months, siap dengan breakfast hari2 kan. Yelah segalanya di tanggung kan. But windu dalam hati nie tak leh nak di gambarkan lah kan.

Later, aku akan tunjukkan plak site baru aku nanti ek.

Anyway korang, meh lah tolong vote aku sekejap kat entry ni ek. Alah klik je sini. Then korang tolong lah retweet, FB like dan click kat G+ tu ek. Untung2 aku menang lah kan.



10 comments :

Faisal 2dayblogger said...

perrr ingatkan rumah sendiri..mmg hebat lah law umh pun mcm tu..haha

Myvitrd said...

2 bulan! lamanya.. macam dah jadi rumah sendiri ni.. terbaik wooo makan ditanggung segalanya.. hehehe.. cik hubby tak boleh bawa sekali ke? cian dia kena tinggal.

BeaN MorENo said...

best ek ko...

makdara TERdiva said...

x pe, duduk jauh2 leh rindu2 selalu.. :D

Jard The Great said...

2 bulan?!! wahh.. will gonna miss ya in events laa

madammondoq said...

mak aii.. sian mr.big tinggal sorang kak!! huhu...

atreyu strange said...

Wow! DUA bulan duduk hotel?! Best giler!

Tapi tu lah, lama2 mesti rindu KITORANG kat sini! Kihkihkih!

KiD said...

waaaaahhh... gi Penang!!!

hazman aka species1980 said...

whoaaa.... duty travel lama siot... ada masa aku ziarah ko yea....hehehehe

Alyza Fisol said...

best giler hari2 duk bilik camni...heavennya... :)