Tuesday, November 8, 2011

Teko Lama

Hi Korang,

2-3 hari ni aku online tak teratur sket, maklumlah cuti panjang kan. So blog pun sama gak lah bercuti. Cuti 3 hari raya hari tuh aku balik umah omak den lah kan. Lama dah rasa x balik. Ala bukan buat apa pun, asyik2 masak, makan, borak dan tido kan. 

Then tetiba ternampak plak berbakul2 khazanah lama kat dalam stor omak den ni.

Ini baru satu bakul yang aku nampak

Hah apa lagi bongkar satu-satu lah kan. 

Sangat classic

Corak macam chinese punya design

Ini bunga kangkung katanya

Sebenarnya banyak lagi khazanah omak den simpan dari zaman jepun dulu. Saja je dia malas nak kuarkan. Rasanya kalau aku jual kat EBay ni agak-agak ada orang nak beli tak ek!

Tetiba nak jadi jutawan segera lah... kahkahkahakhakah

12 comments :

daydeck86 said...

AKU NAK 1 FREE JANGAN JUAL KAT EBAY
AHHAHAHAHAAAA

isabelle said...

bunga kangkung kekdahnya...xpernah lak aku tau.

try le weii.aku rasa mesti ada org nak beli

sW33tdARLiNG said...

sayang mak aku pun dah lama dia kasi orang

BeaN MorENo said...

kak ina suka benda2 ni hehe

cik chinta said...

ni, kalo ada org nak wat kawin2 ala2 english style. ble je pinjam wat deko centerpiece :) jgn jual, syg tau

abby said...

cuci bersih2, pastu tangkap gambo lawa2, jual kat ebay! eh tengok koleksi antik ni tingat kuih kat dapur cik mat gebu, hehe..

kak ina kl said...

aduhai lily ni semua akak tak ada lagi..sebelum kamu jual kat mudah..jual kat akak dulu tau terutama teko kotak tu teko ros jambatan

KiD said...

jual kat kedai atau blogger antik

hazman aka species1980 said...

uissh....banyak giler khazanah tue... kalau kasi promote kat ebay n mudah confirm dapat cash money beb

SURIA AMANDA said...

ramai yang cari ni Lily...ok gak tu kalau jual balik..classic la..

Hazey said...

Adoiii Cik Lily, nak beli boleh ke khazanah2 lama2 tu, nak teko kotak tu, yg bunga kangkung dan bunga itam tu dah ada.. post gambar lagi.. lehh??

Anonymous said...

Yang dulang tue ok lagi x?nk jual x?klu nk jual emel sy di kayumanis_75@yahoo.com.plzzzx