Wednesday, November 9, 2011

La Senza New Pin-Up Store Launch @ 1 Utama

Hi Korang,

3 November hari tuh, aku sempat menghadiri satu lagi event launching kedai La Senza partnership with FJ Benjamin (M) Sdn Bhd di 1 Utama.


Dari Paris ke Rome, Shanghai ke Caracas, Sydney ke Dubai, kini boleh didapati di Malaysia. Nie kira first time pi launching kedai sexy lingerie so ramai pompuan je lah kan. Rasanya kalau rasa lelaki mau terjolok bijik mata diorg kan...


Ramai jugak jelitawan yang hadir. Semuanya supermodel yang cantik2 dan tinggi belaka. Sempat jugaklah aku bergambar dengan diorg ni.


Acara di mulakan dengan perasmian 'Push The Button' oleh VVIP dari La Senza Malaysia. 


Kemudian ada sexy dance ala-ala burlesque



Meh kita tengok apa yang  La Senza tawarkan untuk wanita2 yang inginkan sesuatu yang istimewa untuk yang tersayang.


Cantik kan purple

Sweetnya pink

Ganassss

Tak lupa jugak, dessert bar yang cukup mengiurkan para jelitawan dan media. Aku sendiri pun boleh tergoda dengan dessert yang di persembahkan. 




Eh, memang tak sah x bergambar sakan kan. So mestilah bergambar dengan blogger lain adalah wajib kan.


Dengan Hannah Tan


Mesti ada diorg ni, kalau event berkaitan pompuan kan

Dengan Ana Rivera, supermodel dari HongKong

Sukanya memasing

Info terkini boleh lawat fanpage www.facebook.com/lasenzamalaysia. Jom serbu La Senza Boutique




F345, 1st Floor, High Street
1 Utama New Wing
Petaling Jaya

p/s : dah cakap dengan Mr Big nak shopping kat sini, then dia tanya ada size ke? klu ada dia belikan 2 lagi.. huhuhuhu.. suka tau nyakat aku...


9 comments :

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhhh harus terjah!

daydeck86 said...

ahahhaa mr big soalan terbaek... ahhahaaaa

POSH76 said...

bessnyer kelassss ko.

hanani said...

wow..terjolok biji mata ni..hehehe.. la senza ek. Boleh try gak jenama ni. :)

KiD said...

wow!! semuanya mantap...

hazman aka species1980 said...

hurmmm....lepas nie kalau dapat invitation dari triumph....ajak la aku sekali....hik3x

BeaN MorENo said...

owh nama dia ana rivera...lawo seyh...ASLI ke?

Outdoor Furniture said...

I like all photos.They are amazing.Thanks to you foe sharing these beautiful images.

JAI said...

hahaha..semua tengok tak berani komen..tak pasal2 aku tergelak ada strip rimau kegemaran si Mat Tiger..wakakaka