Sunday, November 13, 2011

Teman Setia Di Hujung Minggu

Hi Korang,

Hari ahad cam ni korang buat ape ek? Confirm mestilah kuar berjalan cuci mata, shopping dengan love one kan. Tak kan nak memerap kat umah plak. 

Aku? malas lah. Letih lah nak merayap ke mana2 ari cuti ni sebab inilah masanya untuk aku rehat2 sambil kemas2 sambil luruskan pinggang kat umah kan. Mana taknya time keje, keje x henggat dah sampai cam bangla keje. Siang keje2 kat site, malam plak kene attend event. Mana tak patah pinggang kan. Sampai si gray aku pun mintak nyawa nak rehatkan enjin2 dan roda2 dia yang tak henti bergerak kan.

Agak-agak apa aku buat ek?


Jeng jeng dengan bertemankan 2 gadget penting time cuti2 ni memang dah cukup mereleasekan tension dan letih badan aku. Dengan melayan segala mak neka apa yang ada kat tv dan internet tuh, aku rasa dah cukup terhibur selain dari kena sakat dengan  Mr Big kan.

Korang buat ape plak ek petang2 nie, tidur ke?

Anyway, happy Sunday korang... 



6 comments :

hazman aka species1980 said...

time petang2x nie.... dok bz bace time line kat twitter jeee

JMR said...

hepi sunday cik lily...:-0

Fazrol said...

Petang ahad layan bola saja..
Hujan, xleh p mana2...

Broadband pun sampai bertongkat nampak...
Penat sgt kot... He e...

Myvitrd said...

Baru je balik dari koje cik lily.. hari ni koje sorang2.. cik malarang tak larat nak teman.. so kasi dia layan internet dengan astro jugalah dekat umah..hehehe

!! YaNa YassiN !! said...

aktiviti saya hari nie,..makan dan tido,.. yeaaah, best.

Ma'am IEDA said...

En.Papa kena keja... sungguh x best! Lepak kat umah jer melayan budak ber-2 tu,sambil layan beyond dan main game.. dan jerit-jerit... as usuallah kalu mama kat umah mmg keje jerit jer lah... hehehe... Happy Monday !