Tuesday, November 22, 2011

Hadiah Dari Seoul

Hi Korang,

Last few weeks aku jarang dapat masuk office coz banyak sangat keje luar nak kena handle kan. Kira berabuk gak lah meja aku. Tup-tup hari jumaat hari tuh, aku tengok atas meja aku ada ni.

Fridge magnet dari Seoul

dan

Anting-anting dari Seoul gak.

Rupanya hadiah dari officemate aku. Dia baru je balik bercuti dari Seoul. Nothing to buy katanya so itu je yang dapat dia bagi as souvenir. Haruslah aku gembira kan, dapat hadiah free. Cuma anting-anting tu aku tak boleh pakai coz ada tanda salib kan.

Aku cakap dengan dia, anting-anting tu aku x leh pakai coz ada tanda salib kan. Trus dia said sorry coz dia memang tak perasan langsung dan dia pesan kalau tak boleh pakai buang je. Dia takut nanti jadi apa-apa susahkan aku plak kan.

Yelah hal cam nie tak leh nak bawak main kan. Isu sensitif tuh. Anyway thanks tau Natalie for such a lovely gift ni.

Anyway, korang dah vote aku blom? Kalau blom meh meh klik kat entry nie. Korang boleh komen, retweet dan like kat entry aku ni ek. Moga-moga dapatlah apa yang aku idamkan.

Thank you tau. 

NotaKaki:
This week may be entry aku agak simple2 sket coz aku tengah bekerja bersungguh2 kat tempat orang ni. Internet access very limited lah... Hope bebanyak lah bersabar ek... Banyak citer aku nak citer sebenarnya.


4 comments :

Bella Enveeus said...

comel fridge magnet tu.. I used to like to collect fridge magnets.. skrg byk dah hilang.. :(

Alida Ali said...

Org pegi korea mmg beli FM jenis mcm atas tu kan..saya pun ada 2..

Alyza Fisol said...

comel la fridge magnet tu...nak satu...hehehe.. :D

BeaN MorENo said...

comel!