Monday, November 14, 2011

Gambar | Artis Popular Di Blue Carpet AIM 2011

Hi Korang,

Sabtu lepas sempat jugak lah ktorg ke Stadium Putra Bukit Jalil ni tengok AIM 2011. Thanks to Nuffnang coz sudi bagi aku last pair of this AIM ticket. Memang bernasib baik lah sebab aku dah frust masa Astro announce 40 winner untuk AIM tiket nie kat websitenya tapi nama aku tak de kan. 

Ktorg sampai dalam kul 7 lebih cam tuh, then gate bagi Blue Zone pun belum bukak kan. So menempek aku dengan Hazman dan Kid kat Blue Carpet untuk tengok artis lalu kan. Mr Big plak dah hilang pi amik gambo.

Mehlah tengok gambo yang tak seberape ni dari photographer yang tak bertauliah

Amanda Imani

Amy Search dan wife

Andrea Fonseka

Awal dan Azlan The Typewriter

Marsha 

Norman dan Edry KRU

Neelofa

Najwa Latif

Sarimah Ibrahim

Stacy

Shila Amzah

Qi dan Yuna - sweet couple

Ziana Zain

Bukan senang nak amik gambo diorg ni, eventho dekat pun ramai media lain yang blocking area lbue carpet tuh. So Mr Big cakap 3-4 orang depan dia masa dia nakamik gambo tuh. Ermm itu je yang aku rasa yang ok kot untuk letak kat entry ni, yang lelain tu aku simpan buat kenangan dan jugak study kenape gambo2 yang lelain ni tak berape nak cantik kan. 

Later bagi peminat Bang Nuar Zain, aku akan postkan beberapa gambo beliau masa dalam stadium ek.

Aku rasa Mr big ni dah macam paparazi dah, segala mak neka gambo orang semua dia amik sampai gambo yang tak sepatutnya pun dia amik jugak hehehehhehe

Hope kroang enjoy yeah..


3 comments :

putra87­™ said...

waaa... seronoknya dapat p tengok AIM... nak p tengok.. tapi xde tiket... huhu.. :(

hazman aka species1980 said...

memang cantik la gambar-gambar nie... beb nanti share gambar kita berempat yea..

KiD said...

demmit..!! tak sempat ambik gambar amy search.. pheewwiiiiiit.