Friday, November 11, 2011

Telefon Lama

Hi Korang,


Hari tuh aku ada citer pasal teko lama kan. Ramai jugaklah yang berkenan dengan teko2 tuh. Siap suruh tanya mak aku berape letak harga kan. Ishk sambutan yang begitu menggalakkan. Mau pas ni aku selongkar lagi cari barang2 lama kat stor mak aku ni kan.


Selain dari teko lama, aku terjumpa jugak telefon  telekom yang ala-ala lama ni kan. Kaler oren plak tuh. Memang old school betul lah. Elok lagi plak tuh. Aku siap test, memang boleh pakai lah.

Ishk mak aku ni memang penyimpan mohor besar betul lah. Segala mende semua dia nak simpan. Tapi tak per, aku leh jadi broker untuk jutawan kaya ni, mak aku...

Hehehehhehe...


6 comments :

kak ina kl said...

amboi cik lily dah jadi broker barang lama lah pulak.

hazman aka species1980 said...

whooaaa... nampaknya ko dah boleh bukak kedai collectible item kot....hehehehe

isabelle said...

tepon ni aku xyah cari dlm stor.
mmg masa diorg psg tepon utk streamyx aritu, dikasinya tepon usang ni je.

BeaN MorENo said...

kak ina kata dia nak barang antik ko haha

!! YaNa YassiN !! said...

wowww,... nie betul2 lama punnyerr,.. hebat boleh simpan lagi.

Benjy said...

Aduhai telefon tu betul2 klasik lah ... cam zaman2 benjy darjah 3 ke 4 cam tulah ... ada baiknya buka galeri classic untuk barang2 lama ni ... sah ramai peminat nanti ...