Thursday, November 10, 2011

'Samsung Galaxy Note' Aku Terpesona

Hi Korang,

Lately ni ramai yang bercerita gadget terbaru yang baru terdapat di pasaran, apa lagi Samsung Galaxy Note. 



Nak kata phone tak jugak but nak kata tablet pun tak jugak. So aku gelarkan phonetablet lah. Senang sket. Ermm function plak lagi best dari smartphone biasa. Selain buat call, sms, mms, email, surfting the net, 


Galaxy Note ini jugak mempunyai function yang aku betul2 suka iaitu  sketching siap dengan rendering sekali dan yang best tuh ada stylus sekali. Alah dia macam pen untuk buat keje2 sketching tu kan.

Seronokkan, meh layan video pasal Samsung Galaxy Note ni


Ermm ada lagi video pasal Samsung Galaxy Note nie lagi.


Actually banyak video pasal Samsung Galaxy Note ni, korang leh check it out kat

Samsung Website : http://bit.ly/saH4BF
Details pasal Galaxy Note : http://bit.ly/vhO2Vu


Update Terkini :

Lupa nak bagitau yang Samsung Galaxy Note akan di lancarkan esok 11.11.11 di Malaysia ni. Untuk 100 pembeli yang pertama, korang akan dapat Galaxy Note cover with Swarovski Crystals. Best kan.



Aku memang tak teragak2 lah untuk beli Samsung Galaxy Note ni, memang aku terpesona lah.


Nak beli yeah!



5 comments :

BeaN MorENo said...

satu dari barang dalam bajet 2012 aku haha

Outdoor Furniture said...

Samsung Galaxy Note, I have never heard of probably because of the contract name change and the country. My brother has the Samsung Galaxy S, for tmobile in the U.S, without contract its about $299.99 U.S dollars, with contract its about $175.00.

Fazrol said...

Pergh! Terbaik laaa..
Nak juga camni..
Rasa cam complete je...

hanani said...

mana lagi best?samsung galaxy s-II atau galaxy note? apa bezanya?

syahrilhafiz said...

fuyooo yeah, kita serupa taste..hehe
NOTE ni memang gempak habis la kalau le dapat satu