Tuesday, November 1, 2011

Lepak @ Hard Rock Cafe Dengan Ladies Blogger

Hi Korang,

Semalam sempat jugak lah aku lepak dengan ladies blogger yang selalu aku jumpa. Actually memang tak plan pun tetiba je plan nk hang out jugak kan. 

Tempat nak lepak pun bukan calang-calang ok. Tak main lah mapley kan. So ktorg pilih ke sini.


Hard Rock Cafe tuh, on Monday night. Memang pelik kan. Ala bukan ada apa2 pun. Sesaje je nak layan live band kan. 

Makan? alah biasa-biasa je. Order appetizer je. Senang kan



Tadi aku ingat nama makanan nie tup-tup leh lupa plak lah. Kedua-duanya ada ayam. Memang minah ayam betul lah aku ni. So sambil makan, sambil layan resident band 'Skyliner' perform. Sedap jugak suara2 diorg ni.   Performance dah macam artis dah. 

Eh, lupa plak siapa yang sempat join sekali ladies blogger hang out ni kan. Meh tengok memuka wanted nie


Hah, itu je lah. Bukan ramai pun. Ada K Ina KL, Zurie, Farra-Eng dan Jard. Diorg ni memang senang nak di ajak outing adhoc coz semua keje kat KL kan. Itu yang senang tuh.

Best kan sekali sekala lepak2cam nie

9 comments :

Zaid said...

ooo ladies je ke kak.. kalau tak ingat nak join hehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

best best boleh gossip2

mimie1678 said...

wah bestnyer... naper tak ajak i... hehe...

kak ina kl said...

wow memang best aaa terutama bila cik lily sponsor makan..tq yer

- zuriey - said...

best layan live band semalam..sore diorang memang mantap

Cik Akmal said...

bestnyer... hi cik lily..

kt pernah nampak akak dkt the curve, tp mase tu akak busy..

the::bored::sha said...

perghhh bila lah i nk masuk hard rock cafe ni ek? hahahhahaaa....lalu dpn ms time tepik jam selalulah..huhu

hen party said...

sambil makan, sambil layan resident band 'Skyliner' perform. Sedap jugak suara2 diorg ni.

KiD said...

best.. Hard Rock mana nih?