Friday, December 16, 2011

Pelancaran Maxis Iphone 4S @KLCC Convention Centre

Hi Korang,

Malam tadi sempat aku saksikan pelancaran Iphone 4S ni di KLCC Convention Centre. Memang betul ramai orang beratur untuk mendapatkan produk terbaru dari Iphone ni. Bayangkan sepanjang hall tu diorang betul dan mereka ni mula beratur dari pukul 6.00 petang lagi.


Aku yang jadi media cover event ini dah lenguh2 kaki berjalan ke sana sini ambil gambar, ini kan pulak mereka2 yang beratur tu kan. 

Anyway thank you Maxis and Nuffnang atas jemputan ni. 

Nanti aku update lagi citer pasal launching ni ek. Banyak betul gambo yang aku amik lah.


4 comments :

hazman aka species1980 said...

patut la ko ngan jejai pergi yea.... kena buat media coverage rupanya....mesti sonok kan tengok gelagat orang....

Hapiz Rahman said...

aku dulu keje kt maxis centre. pasal iphone nie kdg2 x fhm apa yang best sangat sampai teruja melampau. tp x reti nk guna sampai kena charge internet yg sgt tinggi. :)

http://tepi-pantai00.blogspot.com

Myvitrd said...

dia orang ni memang hantu gadget ni.. hehehe tu yg sanggup beratur tu

Bella Enveeus said...

Rasa2nya kalau I lah, memang lah tak sanggup nak sampai beratur gitu.. Fuhhh pengsan.. Daripada berdiri terus duduk bersila je la.. Haha