Wednesday, December 21, 2011

Mr Big, its Our 4th Wedding Anniversary


Hi Korang,

Macam mana aku boleh tak perasan yang hari ni merupakan wedding anniversary ktorg yang ke empat. Memang betul lah aku ni banyak nar telan semut kan. Patutlah pepagi lagi lepas je dia kuar dari bilik air trus cari aku then he wish and hugged me. Terperanjat lah sekejap kan coz aku tengah buat breakfast untuk dia. Tak pasal2 pisau butter tu terpelanting ke singki.

Bila dia cakap tup-tup baru aku teringat lah. Ya, allah teruk betul lah aku ni. Menda2 penting cam nie boleh lupa plak kan. Memang tak berape nak mithali betul lah..



My darling Mr Big

Happy 4th our wedding aniversary
Walaupun macam2 jadi kat kita this year 
but
I still & always love you forever..

Anniversary gift? Tunggu masa kita honeymoon next week ek. I got surprise for you tau!. No more nerf-gun or RC cars ok. Ni special sket.

So tunggguuuuuuuuuuu.....

P/S : kalau ingat balik 4 tahun lepas, time nie aku tengah kelam kabut make-up dan pakai baju perantin sambil Mr Big duk sibuk suruh mms gambo aku pakai baju perantin kan.. ishkk x sabau tau!


15 comments :

Myra Amira said...

tahniah cik lily... semoge kekal hingga ke akhirnye :)

POSH76 said...

Happy anniversary to both u moga bahagia dunia & akhirat....amin

ArsheedA said...

epi anniversary sis!!!

Anonymous said...

happy wedding anniversary jaja dan man...moga bahagia ke akhir hayat..amin

isabelle said...

alolo..comelnya mrbig x sbr tgk gmbr perantin dia.

happy anniversary lily & mrbig!

Ma'am IEDA said...

Congratulations! Semoga korang sentiasa HAPPY and di murahkan rezeki...

WendyPua said...

Happy 4th Anniversary to Mr Big & Cik LilyPutih!!
Happy Always

Alyza Fisol said...

Happy Anniversary CikLilyPutih & Mr.Big..semoga bahagia selamanya... (^_^)

hamzah ian said...

suwit

MaryaYusof said...

Happy 4th Anniversary! Barakallahulakuma...
Comel la Mr Big... Both of you- very sweet + comel couple okek ;)

NadyaBubble said...

happy anniversary, ciklily :D

KiD said...

selamat ulangtahun... semoga bahagia ke akhir hayat

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

TAHNIAH!!!!!!
4 itself is a big number kan...
Jeles tengok orang yang still lovey dovey after such a long time together..wish i could be like that too
Bila nak ada si kecil nye?
Entry Menarik

InaAchik said...

tahniah cik lily n hubby...
semoga bahagia hingga hujung nyawa...
wah gitu kan... :)

cik puan apel said...

Happy Annivesary cik lily!^_-