Saturday, December 17, 2011

Aku Menang Di Nuffnang Blog Awards

Hi Korang,

Penat semalam tak abis lagi ni. Mana taknya makan, minum, gelak-gelak, camwhore, make new friends. Ermm macam-macam betul.

Tapi yang penting


Aku menang juga awards di NAPBAS Nite nie.

Memang tak sangka betul, walaupun tak tercalon tapi aku berjaya tewaskan blogger2 yang hebat lah termasuk lah Beautifulnara.com

Huhuhauhauhauahauhauahuahuahau

Korang ingat senang ke nak menang award kat Nuffnang Blog Awards 2011 ni. Tercalon pun tidak ada hati nak menang konon. Its actually award tu Beautifulnara.com yang punya. Dia menang kategori Best Entertainment Blog. Aku ni kalau berangan memang tip top sampai di awang-awangan lah. Ok full story mengenai #NAPBAS ni aku update later.. So stay tune.

Kepada geng blogger yang aku jumpa semalam, kalau terbaca entry ni meh tinggalkan komen korang punya URL kat entry ni ek. Aku pun nak pi melawat blog korang jugak kan.




14 comments :

MR. MIND said...

dpt bergaya pn jdla...uuu

Sharinginfoz said...

pegang award orang lain pun ok juga kan

toughcookie said...

Haha you memang terer lah. I betul2 ingat you menang award... hebat beb.

RED STRYDER said...

wa... "tahniah" la Cik Lily

Myvitrd said...

Mcm mana kak meriah tak GTBC sapa lg yg mai?

kak ina kl said...

akak pun terkejut gak...nasib baik tak ada sakit jantung ek

farra said...

adoi ingatkan betul2 menang

Wan85 said...

http://wanwidget.com/
saya pon menang jugak, kih kih kih

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Nice to meet you last night Cik Lily.. it was awesome and fun.. especially bila tgk cik lily mintak air teh tarik dgn waiter bangla tu semalam hahaha

Cik Akmal said...

mane tahu len kali cik lily ad peluang cam cik nara.. :-)

Alyza Fisol said...

tahniah!!!awk menang...hebatlah...hahahahhaa...

nice to meet u secara live...

ni link blog sye : http://alyzafisol.blogspot.com/

DeLancrettLurpak said...

kalau menang, mmg sgt cool!

Adam bin Ahmad said...

http://adameben.blogspot.com/

Hai cik lily! kita duk semeja jumaat tuh =)

Siti Fatimah said...

Congrats To U :D