Tuesday, December 27, 2011

Untuk Lebih Sihat

Hi Korang,

Demi untuk dapatkan kesihatan yang optimum, rasanya aku akan mula berjinak-jinak dengan barang-barang seperti ini

Organic raisin

organic herbal tea

organic meehoon

organic nasi dagang

Organic herbs

Aku memang rasa best sangat bila tengok barang-barang kat kedai Organik ni. Terus rasa bersemangat untuk jadi lebih sihat. Harga pun bukan mahal sangat, lebih kurang sama harga dengan biasa gak. 

Actually banyak lagi gambo yang sempat aku amik kat kedai Organik ni. Lepas aku masuk kedai ni baru aku tau rupanya majoriti barang yang kita gunakan setiap hari dah ada dalam bentuk organic terutamanya segala jenis rempah-rempah masakan. 

Confirm pas ni aku akan nak tukar segala mak neka rempah kat umah aku tu kepada organik, at least ada jugak inisiatif nak sihat kan.

p/s : still kat melaka lagi, bercuti di melaka dulu lah then baru ke tempat lain kan. cam biasa internet still siput vavi lagi..





4 comments:

hazman aka species1980 said...

bagus la beb... ke arah pemakanan yang lebih sihat... lepas nie kena cuba senaman pulak... ;-p

POSH76 said...

yess!!prefer healthy food dari amalkan ubat diet ....

blog-tips-kurus said...

baru teringat semalam beli raisins. hoho!

Alyza Fisol said...

yeay!!go for healthy food for healthy life...thumbs up!.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails