Monday, September 5, 2011

Sepanjang Ogos 2011 - Bulan Penuh Rahmat


Hi Korang,

Bulan Ogos tahun nie merupakan bulan Ramadhan. Best kan. Sebab dapatlah kurus sket, ermm nan ado de kurus. Makin kembang adalah kan. Kerja-kerja blogging pun makin hebat jugak lah. Ada je event yang di panggil untuk join walaupun time puasa. Ermm meh lah baca nie



Event
Dapat pi L'Oreal eye cream launching kat Mid Valley. Jumpa dengan artis lagi. Best sungguh. Lepas tu sempat jugak pi Prudential Assurance Launch kat The Curve dan dapat jugak join seminar 'Milk a Deal' Affiliate.

Premiere Screening
Bulan ni kurang sket tengok wayang coz penat nak kuar bila dah malam2 kan. Tapi sempat jugak aku pi tengok Cowboys & Aliens dan The Smurf kat KLCC, Cars 2 kat Mid Valley. Ada jugak blogger belanja aku tengok wayang citer Zookeeper tau.

Buka Puasa
Erm tahun ni, jemputan buka puasa kureng sket. Banyak aku tolak coz aku dah plan buka puasa dengan orang lain. 3 tempat aku miss. Aku sempat buka puasa dengan DiGi kat The Bees, buka puasa dengan FooD FB kat Paya Serai, PJ Hilton. Dapat jugak buka puasa dengan Samsung kat Enak KL dan jugak sempat buka puasa dengan artis2 Universal Music. 

Skills
Sibuk mereview2 product yang diorg nie hantar, majoritinya bebarang make-up lah. Dapat jugak aku tau apa bahan yang ada dalam make-up ni kan. Sekarang ni tengah sibuk belajar amik2 gambo pakai DSLR secara close-up coz mr Big dah tak larat ikut aku pi event lagi. Letih katanya. So kenalah buat sendiri pas ni.

Kebanyakan event or activities yang aku pegi nie adalah from Nuffnang dan juga personal media invitation. So thank you tau korang. Walaupun aku bukan blogger famous/glamer yang jarang dapat B.E apatah lagi advertorial post tapi dapat pi event2 nie pun dah cukup bernasib baik rasanya. Walaupun letih cam ne pun aku mesti buat jugak sebab keseronokan yang di rasai tu kan..

Comey kan budak 2orang nie

Ini adalah hasil usaha aku berblogging. Aku bukan mementingkan duit atau traffic tapi pengalaman tu aku rasa lagi bermakna dari segalanya. Apa-apa aku bangga dan bersyukur dengan apa yang aku lalui dalam bulan Jun ni. Yang penting bersabar dan rajin ok.

Hopefully bulan September lagi best lah hendaknya ek sebab burfday aku kan hehehehhe. Ingat tau, burfday aku... hehehhehe

Oklah nak sambung buat entry dulu.. Choas...

6 comments :

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

".. Aku bukan mementingkan duit atau traffic tapi pengalaman tu aku rasa lagi bermakna dari segalanya..."

This AWESOME quotes from u CLP!
byk dah ni, macam blogger fulltime je aku tgk.. ehhehe~

merahitujambu said...

mood beraya lagi x??

!! YaNa YassiN !! said...

waaah, meriah nyer aktiviti,.. besh3x.

akuzle said...

btui. ngan juin events kiter dpt ramai kwn n kasi widen our network.

hazman aka species1980 said...

whooaaa.... lepas nie boleh la kita buat photoshoot sesama....keh3x...

hen party said...

Kata ti gnosomi toutow which is Greek for what are you talking about. The most difficult part of a question is not the answer but to understand the question. Perhaps it was a mistake to post your question on the English site. If so, it is not likely you will receive any satisfactory answers.